Bunyol es postula com a candidat a la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la categoria de Música

Ayuntamiento de Buñol.
Ayuntamiento de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

El municipi de Bunyol es postula com a candidat a la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO a la convocatòria de 2019, en la categoria de “Música”. És per aquest motiu que l’Ajuntament ha creat la campanya “Bunyol és Música”, que es va presentar a la ciutadania durant la XIV Fira del Comerç i Turisme de la localitat.

“A través de la creació d’aquesta marca es visibilitzarà la candidatura de Bunyol i es donaran a conèixer totes les accions que es duran a terme al municipi al voltant de la música, senyal d’identitat de la localitat, una forma de vida que eleva els valors de convivència en pau, solidaritat i respecte “, segons han informat fonts municipals.

“Cal destacar que en l’actualitat la ciutat compta amb més de 300 músics professionals repartits per la geografia espanyola i internacional, fruit d’anys de treball conjunt entre els seus dos societats musicals,« L’Harmònica »i« L’Artística », amb més de 135 anys d’història, i el seu Conservatori Municipal “.

“No en va, el municipi se situa entre les màximes exponents del panorama bandístic de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, amb reconeixements en multitud de certàmens nacionals i mundials de bandes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*