Bunyol llança la seua Escola de Pasqua gratuïta per als xiquets nascuts entre els anys 2007 i 2019

Post també disponible en: Castellano

Tots els interessats a inscriure als seus fills poden emplenar la preinscripció escanejant el codi QR fins a aquest diumenge 2 d’abril. Es desenvoluparà de l’11 al 17 d’abril en l’Antic Institut de Bunyol de 9,00 a 14,00 h.

L’Ajuntament de Bunyol posa en marxa per a aquestes pròximes vacances l’Escola de Pasqua per als xiquets i xiquetes de la localitat. Iniciativa posada en marxa per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, com a proposta educativa i dins del Pla Corresponsables de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat. L’objectiu és afavorir la conciliació de les famílies amb xiquets/as i joves menors de 16 anys des d’un enfocament d’igualtat entre homes i dones.

Aquesta escola està dirigida per als xiquets dels 4 anys o que els complisquen en aquest 2023 fins a joves de 16 anys, empadronats en la localitat prioritàriament i les famílies de la qual necessiten d’aquest servei per a conciliar la vida laboral i familiar. Per a poder complir les mesures necessàries de seguretat i salut s’atendrà un màxim de 140 alumnes/as. 

L’Escola de Pasqua es desenvoluparà en l’Antic IES de Bunyol des del dimarts 11 fins al dilluns 17 d’abril de 9h a 14h. La pre-inscripció es realitza On- line des de hui 27 de març fins a aquest diumenge 2 d’abril. Conclosa la data, es comunicarà mitjançant correu electrònic, l’admissió, i es procedirà del 3 a 5 d’Abril a realitzar la matrícula mitjançant registre d’entrada de l’Ajuntament de Bunyol de 9h a 14h o per Seu Electrònica, fins a omplir aforament màxim de 140 alumnes/as.

Els/as interessats/as, hauran d’emplenar i presentar la inscripció de la forma especificada. Una vegada realitzat aquest tràmit, hauran d’esperar que el responsable del servei es pose en contacte amb els/as interessats/as per a comunicar la reserva de plaça. Les places es repartiran, per rigorós ordre d’inscripció i seguint els criteris que marca el Pla Corresponsables.

En cas de presentar necessitats educatives especials, s’haurà de comunicar i presentar la documentació que ho acredite.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*