Bunyol organitza amb gran èxit de participació la seua primera Escola de Pasqua per als xiquets i xiquetes de la localitat

Post també disponible en: Castellano

Els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril s’està realitzant aquesta activitat que pretén ajudar a les famílies en la conciliació de la vida laboral i familiar i promoure activitat física en aquests dies de vacances per a xiquets i joves.

Més de 70 xiquets d’entre 4 i 14 anys estan participant de la primera Escola de Pasqua de Bunyol, organitzada per les regidories de Benestar Social i Polítiques Inclusives i Igualtat de l’Ajuntament de Bunyol, juntament amb l’empresa Esport-i. 
L’objectiu és facilitar a les famílies del municipi la conciliació de la vida familiar i laboral en uns dies en què els xiquets compten amb vacances escolars. S’han dividit en cinc grups per edats, tots ells amb monitors i activitats específiques adequades a la seua edat. 
S’està realitzant en les instal·lacions de l’antic Institut de la localitat. Tots els dies compten amb jocs esportius, manualitats, tallers, contacontes, i excursions a l’aire lliure en diferents paratges naturals de Bunyol. Hui dijous han gaudit de la zona del Roquillo. 
Col·laboren en aquesta iniciativa el Ministeri d’Igualtat i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*