Bunyol presenta el cartell i obri el termini d’inscripció per a la seua XXV Carrera Fira i Festes, homenatge a Raquel Lavilla Villar

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol ha presentat el cartell de la XXV edició de la carrera popular 10K de la Fira i Festa 2022, homenatge a Raquel Lavilla Villar, alhora que ha anunciat l’obertura del termini d’inscripció a partir del pròxim dilluns.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, que administra Manuel Sierra, ha presentat aquest dimecres el cartell oficial de la XXV Carrera Fira i Festes que, amb un traçat de 10 quilòmetres, els carrers i camins del municipi acolliran el pròxim 25 d’agost, a partir de les 19,30 hores, dins dels actes programats per a celebrar les festes locals.

La presentació s’ha desenvolupat en el transcurs de la reunió organitzativa en la qual han participat, a més del citat edil responsable de l’àrea d’Esports del municipi; el regidor de Cultura Popular, Rafael Pérez; el Cap de la Policia Local, Antonio Muñoz; el Cap de Protecció Civil de la localitat, Ángel Merenciano; i el president de l’Associació Esportiva i Cultura Nou Píndaro, Tomás Rivas.

En el transcurs de la mateixa també s’ha anunciat l’obertura del termini d’inscripció a partir del pròxim dilluns, 11 de juliol, que no es tancarà fins a moments abans de l’inici de la carrera. Una prova per a la qual s’han establit trofeus als tres primers classificats, en modalitat masculina i femenina, i en sis categories: cadet-juvenil, júnior-promesa, sènior, veterans A, veterans B i veterans C. Trofeus que s’entregaran tant per als corredors i corredores en la categoria general com per als primers locals que entren en meta.

“Les persones interessades a participar podran inscriure’s a partir del pròxim dilluns entrant en la pàgina web de l’Associació Esportiva i Cultura Nou Píndaro (www.noupindaro.org); i les veïnes i veïns de Bunyol, per als qui la inscripció és gratuïta, hauran de fer-ho a través del correu electrònic alcaldia@bunyol.es, fent constar el nom, els cognoms, el DNI i la data de naixement”, tal com ha explicat Manuel Sierra. 

La XXV Carrera Fira i Festes de Bunyol és una de les proves més exigents dins de l’àmbit de les carreres populars. Tornarà a tindre la seua eixida i meta en la plaça de Layana i comptarà amb un traçat que discorrerà per, entre altres espais, el parc del Planell, la plaça del Poble, carrer Sant Lluís, costa del Bufó, plaça de les Vendes, zona dels instituts i carretera de la Violeta. La prova que organitza l’Ajuntament de Bunyol compta a més amb la col·laboració del Club Els Corredors de Bunyol i de Proteccion Civil; juntament amb el patrocini de Cajamar.

“L’exigent prova discorre per un traçat en part urbà i en part rural, amb un elevat atractiu paisatgístic i amb enormes desnivells, per la qual cosa no en va en el món és coneguda a causa de la seua duresa com la carrera de la xicoteta Setaigües”, en paraules del regidor d’Esports.

Manuel Sierra no ha ocultat a més la seua satisfacció “per tornar a comptar de nou amb aquest clàssic dins de les carreres populars com és la nostra carrera de Fira Festes”; i ha animat “a la participació de totes les persones que desitgen no sols fer esport sinó fer-ho en un entorn tan atractiu i en uns dies tan assenyalats com són la nostra Fira i Festes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*