Bunyol presentarà a l’estand de Turisme Comunitat Valenciana de FITUR la seva pròxima celebració del congrés mundial de la WASBE

El próximo Congreso Internacional que la WASBE celebrará del 10 al 13 de julio de 2019 en Buñol.
El próximo Congreso Internacional que la WASBE celebrará del 10 al 13 de julio de 2019 en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

El próximo Congreso Internacional que la WASBE celebrará del 10 al 13 de julio de 2019 en Buñol.
El proper Congrés Internacional que la WASBE celebrarà del 10 al 13 de juliol de 2019 a Bunyol.

Dins de l’espai de Festivals de música de 2019 a la nostra autonomia, Bunyol aposta per la novetat amb la celebració d’un congrés líder en bandes de música a nivell mundial.

La Fira Internacional de Turisme (FITUR) que s’organitza cada any a Madrid torna a comptar entre els seus molts atractius de turisme d’interior de la Comunitat Valenciana amb Bunyol. Dins de l’estand Mediterrani Rural a l’espai d’aquesta autonomia i al costat de la Diputació de Valenciana, aquesta bella localitat estarà present amb els seus nombrosos atractius patrimonials, naturals, paisatgístics i culturals, i amb la novetat en aquesta edició de la futura celebració del Congrés Mundial de la WASBE, que es desenvoluparà al juliol, i que reuneix les Bandes de Música, productors, editorials, músics i directors de tot el món.

Manuel Sierra, regidor de Turisme, Comerç i Conservatori de l’Ajuntament de Bunyol, confirmava la presència de Bunyol 23 i 24 de gener, corresponents als dies de la Diputació de València i de la Comunitat Valenciana, respectivament. En tots dos dies no només traslladaran la imatge de turisme d’interior paquetitzada de caps de setmana, ponts festius i vacances, sinó també la importància de la música a la localitat a l’estar en l’espai Festivals Música Fitur, de la marca Turisme Comunitat Valenciana.

En aquest estand de Festivals de Música de la nostra autonomia Bunyol presentarà un excel·lent vídeo promocional que ja va ser projectat el passat mes de desembre a Chicago en la major fira internacional de bandes de música pel que fa al Congrés de la WASBE (World Association for Symphonic Bands and ensembles) que se celebrarà del 10 al 13 de juliol en aquest municipi. Aquesta presentació serà dimecres a les 13.45h a l’estand de festivals de música de 2019.

Cal recordar que la World Association for Symphonic Bands and Ensembles (WASBE) és l’única organització internacional de directors, compositors, intèrprets, editors, docents, fabricants d’instruments i amics de la música de vent, i que per primera vegada en la seva història es va a realitzar el seu congrés internacional en un municipi, ja que sempre ha estat en grans ciutats, fet històric que tant Bunyol com la comarca i València reben amb gran entusiasme.

En aquests dos dies de FITUR estarà representant a l’Ajuntament de Bunyol l’alcaldessa de la localitat, Juncal Carrascosa, l’edil de Cultura, Arnaldo Carrascosa, i el regidor de Turisme, Comerç i Conservatori, Manuel Serra.

Tríptics informatius que descriuen l’activitat cultural i festiva a la localitat, unit a l’oferta hotelera, activitats a l’aire lliure, excursions patrimonials i ruta de l’aigua són alguns dels atractius que presentaran en aquesta fira de turisme internacional a Madrid.

El regidor, Manuel Serra, confirmava que després de diverses edicions estant presents a Fitur, “el més encertat i productiu per al nostre turisme d’interior és comptar amb paquets tancats de vacances per a totes les edats i famílies, oferint experiències úniques i irrepetibles en el punt de destí internacional “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*