Contigo se suma a la convocatòria de mobilitzacions del govern local de Bunyol pel centre de menors

El presidente local de Contigo en Buñol con el presidente del partido.
El presidente local de Contigo con el

Post també disponible en: Castellano

El presidente local de Contigo en Buñol con el presidente del partido.
El presidente local de Contigo en Buñol con el presidente del partido.

L’agrupació de Bunyol de Contigo Som Democràcia s’ha unit a la convocatòria de manifestació proposada per l’Ajuntament de la localitat, «davant la negativa de la Generalitat Valenciana a donar solucions sobre la gestió del Centre de Recepció de Menors del municipi», segons han informat des de la formació.

El president local de Contigo, Àngel Merenciano, ha assegurat «que encara que no dubtem de la bona fe i les ganes de solucionar el problema per part de la corporació municipal, en la nostra opinió creiem que havíem d’haver reaccionat abans, és anecdòtic que es produeixi aquesta mobilització a pocs mesos de les eleccions », i ha afegit que« segurament la mateixa alcaldessa de Bunyol ha estat víctima de promeses incomplertes per part de Mónica Oltra i Ximo Puig ».

«Bunyol no es mereix seguir patint la incompetència ni el menyspreu de les autoritats autonòmiques», ha afirmat Merenciano, que ha criticat la lentitud a reaccionar l’Ajuntament de Buñol.

«Des Contigo Som Democràcia de Bunyol recolzem i donem veu a l’alarma social que hi ha al municipi en aquests moments, i donem el nostre suport davant d’una reivindicació d’aquest tipus», han finalitzat des de la formació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*