Jornada de formació sobre la creació d’empreses i comercialització de productes agroalimentaris a la Mancomunitat de la Foia

Cartel de la jornada de la mancomunidad.
Cartel de la jornada de la mancomunidad.

Post també disponible en: Castellano

Cartel de la jornada de la mancomunidad.
Cartel de la jornada de la mancomunidad.

L’Associació per al Desenvolupament Rural Sostenible (Rurable) ha impulsat la celebració d’una jornada de formació sobre les claus de la creació d’empreses i la comercialització amb èxit de productes agroalimentaris, destinada principalment a l’empresariat de la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva .

Un taller que serà possible gràcies a la cooperació de la Societat de Transferència Tecnològica Agrícola, dependent de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Local, ia la col·laboració de la Mancomunitat, que cedirà les seves instal·lacions per a aquesta iniciativa que tindrà lloc a Yátova el dimarts 20 de novembre en horari de tarda, de 16,00 a 19,00 hores.

El programa de la jornada es divideix en tres parts. En primer lloc, es desenvoluparà una ponència de 5 de les claus de la comercialització agrària a càrrec de Juan José Lliso, tècnic especialitzat en comercialització agrària i responsable de l’Estació Experimental Agrària de Vila-real. Els assumptes a tractar seran el mercat, canals de comercialització, diferenciació del producte, posicionament i visibilitat.

Seguidament serà el torn de conèixer les experiències reals d’emprenedoria a la regió que exposaran la problemàtica en la creació de les seves empreses i els seus coneixements respecte a com comercialitzar de forma rendible seus productes.

Per concloure la jornada s’ha programat una taula rodona en la qual participaran els ponents i els assistents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*