Bunyol programa estrenes de cinema i concerts temàtics a l’aire lliure fins a mitjans d’agost

Post també disponible en: Castellano

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura del consistori buñolense, ha confirmat que des d’esta setmana arranquen les sessions de cine d’estiu en l’Auditori de Sant Lluís. A això s’unixen 15 concerts temàtics. Han de seguir-se estrictament les mesures de seguretat i seran amb aforament reduït

Juan Luis Pallàs, responsable de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, ha confirmat a Ràdio Bunyol TV que aquest mes de juliol arrenca amb diversos actes culturals, tots ells sota estrictes mesures de seguretat a l’aire lliure i apel·lant a la responsabilitat individual.

Diu: “La nova normalitat ens permet realitzar aquest tipus d’actes. La cultura en general ha estat colpejada durament per la pandèmia i aquest any més que mai, cal donar-li suport “.

Per això, continua dient Pallás, “realitzarem l’esforç d’ajudar a que es donen les circumstàncies idònies perquè puguem gaudir de cinema de forma segura, en pantalla gran, a l’aire lliure i a un preu popular. Perquè qui ho desitgin i dins dels límits d’aforament i normes establertes, puguen gaudir durant els mesos de juliol i agost de cinema a la localitat sense la necessitat de realitzar desplaçaments”.

Així que, destaca: “Preguem a totes les persones assistents que compleixin exhaustivament les mesures de protecció que s’imposaran per garantir la seguretat de tots i totes. No baixem la guàrdia. Si et cuides tu. Em cuides a mi”.
L’edil responsable de l’àrea de Cultura a l’Ajuntament de Bunyol confirma que el cinema d’estiu serà tots els dimecres a les 22.30h des de demà dimecres 1 de juliol. A això s’inclou una programació de concerts a l’aire lliure, en total seran 15 concerts que s’organitzaran tots els caps de setmana, de divendres a diumenge a la nit. Els divendres i dissabtes a les 23h i els diumenges a les 20h. I l’enclavament serà tant l’Auditori de Sant Lluís com la Plaça d’Armes.

El regidor assegura que tots els concerts seran a càrrec de petites agrupacions de les dues societats musicals, concretament cinc concerts de cadascuna de les dues, SM L’Artística i CIM La Armónica. Els altres cinc concerts seran proposats per l’Ajuntament de Bunyol. “Entre els que es preveuen destaca una òpera de Martin i Soler produïda per Les Arts que farà les delícies de tots els assistents, i un record a Queen, que serà magistral; sense oblida l’obra de teatre Cantant Malves. Tot això enfocat a tots els públics i que, segurament no puga donar aforament per a tots els que desitjarien entrar, però tots coneixem l’actual situació. Si no podem anar a un encara quedaran molts concerts per poder assistir-hi. Per a això, tot i que la majoria dels concerts que s’organitzen seran gratuïts, ens agradaria que els veïns que vulguen assistir, agafen la seua entrada en els punts habituals, com biblioteca i societats musicals, per així controlar l’aforament moments previs a la actuació “, finalitza Pallás.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*