Bunyol proposa als seus veïns participar en el pròxim Pressupost Municipal amb propostes que milloren el municipi

Post també disponible en: Castellano

Fins al 13 de maig qualsevol veí, associació o entitat pot presentar una proposta que millore Bunyol. Pot fer-ho en la web www.buñolparticipa.es o depositant-la en una de les quatre urnes instal·lades en edificis municipals.

Carles Xerri, regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Bunyol, recorda que des del passat 13 d’abril i fins al 13 de maig tots els veïns poden proposar una proposta que millore la localitat. 

L’edil recorda que fins al 13 de maig “pots presentar la teua proposta a través de la web www.buñolparticipa.es o a través d’urna en quatre punts presencials: hall de l’Ajuntament de Bunyol, Antic Institut, Llar del Jubilat i Biblioteca Pública Municipal cronista Fernando Galarza, en horari d’obertura d’aquests edificis municipals”. 

Així que clama a la participació: “Si eres veí, associació o col·lectiu participa. Així decidim millor”

Des que es presentara aquest projecte i ara que ja s’ha dut a terme el primer Taller informatiu d’aquests pressupostos participatius, on la ciutadania va poder conéixer què és un Pressupost Municipal i com participar en ell, Xerri recorda que com a veí, entitat o associació es pot depositar una proposta, que serà estudiada per l’equip de govern i els tècnics municipals. Després es passarà a votació i una vegada aconseguisca tots els suports passarà a formar part del Pressupost Municipal 2022. Per a això aquesta Regidoria destinarà 50.000€, que seran per a un o diversos projectes que hagen sigut definitivament votats favorablement.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*