Campanya de la regidoria d’Igualtat de Bunyol per a animar a les dones a gravar un vídeo amb el seu eslògan per al 8M

Funny amazed girl with tattoo has an idea. Enthusiastic short-haired female model thinking about something on pink background.

Post també disponible en: Castellano

Amb tots els vídeos rebuts s’editarà i es farà un conjunt. La duració màxima ha de ser de 10 segons i ser gravat en vertical

Sandra Corachán, Regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Bunyol, recentment arribada al càrrec després de la renúncia de l’anterior edil Tania Carrascosa, s’ha posat a la feina i ha llançat una campanya amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març.

Convida a la població al fet que envien un vídeo gravat en vertical i que no dure més de 10 segons en els quals llancen un eslògan que seria el que es posaria en la pancarta que portares a la manifestació del 8M. El vídeo ha de manar-se a través de l’Instagram de la Regidoria d’Igualtat, que és @igualdadbunyol

També pot manar-se el vídeo per mail a concejaliaigualdadmujer@gmail.com o a través del seu Facebook

“Així que anima’t i participa de la manifestació del 8M de manera virtual amb un vídeo en el qual expliques quin eslògan posaries en la teua pancarta”, incideix l’edil del ram bunyolense, qui també anima a participar activament en aquesta regidoria fent-li arribar propostes, campanyes o iniciatives en pro de la lluita per la igualtat. 

També ha posat en marxa la creació d’una revista molt similar a la que l’any passat la seua companya Tania Carrascosa va llançar en el que es rendeix ara homenatge a les dones líders en la lluita contra la Covid19.

A més el Pla d’Igualtat per al personal de l’Ajuntament de Bunyol, iniciat també per l’anterior regidora, serà seguit i ampliat per Sandra Corachán, “a més també desitge poder traslladar aquest pla d’igualtat a nivell municipal, extensible a tots els veïns del municipi”, va finalitzar aquesta Regidora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*