Campo Arcís va celebrar la presentació de les Reines i les Corts d’Honor 2022

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat dia 30 d’abril va tindre lloc la Presentació de les Reines i Corts d’Honor per a 2022 en Campo Arcís. 
Aquest acte previ a les festes en honor a Sant Isidre Labrador, va comptar amb al voltant de 300 persones en el públic i en ell van ser proclamades com a Reina Infantil la xiqueta Aitana Cárcel Robredo i com a Reina Major la senyoreta Elena García Ruiz, acompanyades per Carlos Nuévalos Atienza i Jorge González Haba respectivament. 
Així mateix, també van ser proclamats la resta d’integrants de la Cort d’Honor, component la seua part infantil la xiqueta Jessica Elena *Balasoin, acompanyada de Rubén González Serrano i la xiqueta Paula García Carrasco, acompanyada de Borja Navarro Polo. Per part de la Cort d’Honor major van ser proclamades la senyoreta Aroa Expósito Atienza, acompanyada per Mario Cárcel Robredo i la senyoreta Nuria Lloria García, acompanyada per Javier Lloria García. 
L’acte va estar amenitzat en la primera part pel Quartet de corda Ensemble Butterfly, i va comptar com a mantenidor de l’acte amb Sr. Francisco Cabrera Montes, el qual va realitzar un emotiu discurs sobre Campo Arcís i la seua Cort d’Honor.
L’acte va finalitzar amb un Vi d’Honor per als assistents. 
Campo Arcís celebra aquest acte de proclamació de Reines i Corts d’Honor des de fa 54 anys, sent interromput únicament per aquests dos anys de pandèmia. Commemorem, per tant, 52 regnats al llarg de la nostra història. 
L’endemà va tindre lloc l’ofrena de flors a Sant Isidre Llaurador a l’església de la localitat per part de les recentment proclamades Reines i Corts d’Honor, la presidenta de la Comissió de Festes, Susana Vicent i l’alcalde de Campo Arcís, Joaquín González González. 
Amb aquests dos actes es dona el tret d’eixida a les festes de Campo Arcís en honor a Sant Isidre Labrador que es realitzaran els dies 13, 14, 15 i 16 de maig, recuperant així aquests festejos amb tota normalitat després dels dos anys de pandèmia en els quals no s’han pogut dur a terme.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*