Càritas Parroquial de Alboraig reconeix la tasca solidària de la carnisseria Chaci-Chato durant el confinament

Post també disponible en: Castellano

La parròquia Santiago Apòstol d’Alboraig costat de Càritas Parroquial han reconegut la tasca de diversos veïns de l’esmentat municipi per la seua tasca d’ajuda i solidaritat durant els mesos de confinament en què comerços com la carnisseria Chaci-Chato han mostrat la seva generositat recollint aliments per a les persones més necessitades de la població, així com donant aliments del seu propi establiment.

Aquest reconeixement a manera de pergamí ha estat lliurat també a altres veïns del municipi per la seva col·laboració en la recollida i repartiment d’aliments, és el cas d’Eva Cervera Joan i el agutzil de l’Ajuntament de la localitat, Antonio Furió Tomàs.

El rector de Alboraig, Dubiel Ruiz, ha destacat que “aquestes persones sempre han estat molt disponibles a l’hora de lliurar també vals de menjar o col·laborant en la recollida, en definitiva, gent molt solidària que sempre ha prestat la seva ajuda a Càritas. Aquest mateix reconeixement també s’ha fet a la farmàcia de l’veí municipi de Yátova on Beatriz ha estat recollint aliments per a Càritas de Yátova”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*