Carla García Iranzo inicia el seu regnat de la Fira i Festes d’Utiel 2022 

Post també disponible en: Castellano

Les festes patronals d’Utiel començaran divendres que ve 2 de setembre i es prolongaran fins a l’11 de setembre. 

El pregó anunciador de la Fira d’Utiel 2022 serà a càrrec de José Jiménez “Joselito” 

Dissabte passat, 27 d’agost, després de l’acte de proclamació celebrat en el Teatre Rambal, la Srta. Carla García Iranzo iniciava el seu Regnat de la Fira i Festes d’Utiel 2022 al costat de les seues 16 Dames d’Honor. 
Un acte emotiu que va comptar amb la intervenció com a mantenidor del periodista i historiador d’ascendència utielana, Sr. Miguel Ángel Villena, redactor de les seccions de Cultura i Internacional del Periòdic El País durant més de 20 anys i reconegut escriptor que l’any passat va guanyar el premi Cometes d’Història, Biografia i Memòries amb la publicació biogràfica del cineasta d’arrels utielanas Luis García Berlanga «Berlanga. Vida i cinema d’un creador irreverent».

Miguel Ángel Villena va relatar anècdotes i records especials de la seua infància i adolescència a Utiel i va remarcar el vincle afectiu que li continua unint a Utiel. 

A l’acte de presentació de la reina també assistia el pregoner de la Fira i Festes d’Utiel 2022, el reconegut artista, cantant i actor, José Jiménez “Joselito “.

Des de l’Ajuntament d’Utiel traslladem nostra més sincera enhorabona a la reina i dames d’aquesta Fira 2022 a les quals, després de 2 anys d’espera, les animem a gaudir al màxim de cada moment de les nostres festes patronals. Així mateix, felicitem la reina sortint, Srta. Alba Murgui Romero i la seua cort d’honor per la seua extraordinària representació d’Utiel durant el seu prolongat regnat.    

Imatges cedides per Yago Fotografía & Art

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*