Carlos Mazón realitza a la Pobla de Vallbona la seua primera visita com President de la Generalitat Valenciana

Post també disponible en: Castellano

El president ha estat acompanyat de l’alcalde de la Pobla, Abel Martí, mostrant tots dos el seu suport al treball que es realitza des de l’organització

Mazón compleix la seua paraula de donar suport al Banc d’aliments, sent triat per a la seua primera visita com president

La Pobla de Vallbona ha sigut el municipi triat pel president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, per a realitzar la seua primera visita institucional després de jurar el càrrec este dilluns. El Banc d’aliments, que té el seu centre logístic a la Pobla, ha sigut el lloc triat per a este primer acte, una cosa a la qual s’havia compromés Mazón, i que s’ha vist complit.

Mazón ha estat acompanyat d’Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona, Jaime Serra, president del Banc d’aliments, i Maribel Navarro, coordinadora del projecte. Durant la visita tots dos mandataris han manifestat el seu suport al Banc d’aliments, destacant la labor social que este realitza.

“Vull agrair al president de la Generalitat Valenciana la seua presència hui per a sumar-se a este projecte que abasten tantes famílies i que compleix amb esta necessitat. És un honor per a la Pobla de Vallbona que estiga assentat ací, i de la mateixa manera que la Generalitat estarà al costat del banc d’aliments, la Pobla de Vallbona també estarà”, ha assenyalat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona. “Des d’ací cal agrair el treball que fan, així com la visita del president de la Generalitat i el treball que sé que farà a partir d’ara, i oferim la Pobla de Vallbona per a estar al costat de les famílies que el necessiten”.

L’alcalde de la Pobla ha assenyalat la rellevància que té per al municipi que Carlos Mazón haja triat el Banc d’aliments i la Pobla de Vallbona per a fer la primera visita institucional.

“Vinc aquest matí a complir una promesa personal, i a convertir-la en institucional i en suport real, amb gent com Jaume o Maribel, i vull agrair a l’alcalde de la Pobla i tot el seu equip que és ací. He volgut traslladar un símbol este matí, però el més important és que no ens quedem en el símbol i el convertim en una realitat major i creixent, perquè desgraciadament la realitat de la pobresa és major i creixent”, ha afirmat el president de la Generalitat Valenciana.

“Mes allà de les subvencions, dels diners públics i del suport de tots, a través de la Generalitat, que per descomptat ha d’estar molt atenta a esta realitat, o qualsevol altra administració, el que m’agradaria convertir en realitat des d’este símbol és la gran solidaritat del poble valencià, que està fent que estos magatzems s’òmpliguen tots els dies i es buiden tots els dies en benefici dels qui més ho necessiten”, ha asseverat Carlos Mazón.

El Banc d’aliments atén a prop de 60.000 persones cada mes, una xifra que ha sigut ressaltada per Mazón, qui, al costat de l’alcalde de la Pobla de Vallbona, han remarcat, una vegada més, el seu suport a la institució per a continuar col·laborant i ajudar a totes les famílies que el necessiten.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*