CC OO de Plats Tradicionals manté una reunió amb l’alcaldessa i regidor d’Urbanisme de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

El Secretari General de la Secció Sindical de Plats Tradicionals, la nova Presidenta del Comité d’Empresa juntament amb un representant de l’Executiva Comarcal de CCOO es reuneixen amb l’Alcaldia i el regidor delegat d’Urbanisme, Obres i Serveis Municipals

CCOO que va obtindre el suport majoritari de la plantilla de Plats Tradicionals en les passades eleccions sindicals que van tindre lloc el passat 25 de Maig ha començat ja a posar en marxa el treball que va proposar al conjunt de la plantilla prèviament a les eleccions. 

El Sindicat que continua sent el sindicat més votat a nivell estatal i autonòmic està demanant al conjunt de les administracions públiques un gran esforç per la reindustralización del país i la creació d’un nou model productiu a la Comunitat Valenciana. 

En la reunió que va tindre lloc la setmana passada s’ha traslladat les inquietuds que tenen els treballadors de Plats Tradicionals quant a l’estructuració del Polígon i els problemes que els sorgeixen en el dia a dia. És clara la desgastada situació del paviment que té la carretera d’accés a aquest amb una deficient il·luminació. Cosa que el Govern coneixia com així ha traslladat, i ja estava estudiant prendre mesures. 

A més el Sindicat ha insistit que la localitat necessita una planificació i potenciació de l’habitatge que puga fer créixer a la població amb les centenars de persones joves que treballen en la localitat i es desplacen des de l’àrea metropolitana de València, cosa que els membres de l’executiu han compartit. 

La trobada ha conclòs amb un compromís per les dues parts a continuar mantenint contacte quant a tot el que ocórrega en l’àrea industrial del “Racó”, a més els representants de l’Executiu s’han compromés a ajudar en tot el que aquest a la seua mà sobre les necessitats i reivindicacions que tinguen els treballadors i les treballadores de la plantilla, dins i fora de l’Empresa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*