La Unió de Llauradors llança un podcast per al foment i la promoció de l’agricultura ecològica en la Comunitat Valenciana

Post també disponible en: Castellano

La Unió de Llauradors, en col·laboració amb el Màster Universitari en Economia Agroalimentària i del Medi Ambient de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha llançat un podcast denominat Unió Ecològica per al foment i promoció de l’agricultura ecològica,  que consta de set capítols. La publicació serà setmanal entre els mesos de juny a juliol i es difondrà en les principals plataformes de podcasting, xarxes socials de l’organització agrària i en el seu canal de YouTube.

En tots els capítols hi ha entrevistes i converses amb persones referents del sector, on es fa un recorregut professional i personal sobre el cultiu ecològic, les bones pràctiques per a la biodiversitat, comercialització, promoció, consum i ajudes vigents en l’actualitat. A part de l’entrevista, cada capítol compta amb una columna d’opinió per part d’una persona referent en el sector que aporta la seua reflexió sobre el tema del dia. Finalment, existeix una secció de preguntes i respostes per a comentar qualsevol dubte llançat per persones associades a l’organització agrària a través del canal de WhatsApp. El programa està conduït pel periodista Samuel Borja, i per Ricard Ballester, tècnic d’agricultura ecològica de la Unió. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*