CD Utiel i CD Bunyol signen un empat que fa gust de victòria per als de la Foia

Post també disponible en: Castellano

El Club Esportiu Utiel i el Club Esportiu Bunyol han signat un empat a zero gols en l’enfrontament que els ha mesurats aquest passat cap de setmana; un empat que per als de La Foia fa gust de victòria atés que a pesar que el líder va dominar durant bona part de la trobada, no van aconseguir anotar en la meta defensada per Paco durant els 90 minuts de la trobada.

El punt collit pel CD Bunyol li permet afermar-se prop dels llocs de cap de la taula del grup segon de la Regional Preferent valenciana, situant-se a 10 punts del líder, el CD Utiel, i al deixant del Riba-roja, SC Requena i Recanvis Colón, que compten amb 2 i 3 punts, respectivament, més que els blancs. Aquesta pomada d’equips són els que intenten situar-se en els tres primers lloc de la classificació que són els que donen dret a jugar la promoció d’ascens.

Actualment, al líder que compta amb 39 punts, li segueixen el Paiporta CF amb 38 punts i el Manises CF amb un menys. La setmana vinent els blancs viatgen de nou fora de casa per a visitar al Paiporta CF en El Palleter; mentre que el CD Utiel rep al Recanvis Colón en La Celadilla.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*