Fotogalería: Centenars de veïns i veïnes omplin els carrers de Xest per a gaudir de la cavalcada de Reis

Post també disponible en: Castellano

Un any més, centenars de veïns i veïnes de Xest es van congregar al carrer Xiva per a donar un calorós acolliment als Reis Mags, que van desfilar amb les seues carrosses fins a arribar a la plaça Doctor Cajal, on els esperava l’alcalde de Xest, José Morell, per a donar-los la benvinguda en nom de tota la població.

Com és habitual, els Reis van arribar precedits d’una desfilada en el qual no van faltar personatges populars, com Mickey i Minnie o Els Picapedra, una acròbata, pastoretes i pastorets, àngels i la Mare de Déu i San José, gràcies a la col·laboració de la Verema 2021, el Club de Corda, la falla Indústria i Comerç i la falla Barri de l’Alegria. També va col·laborar, un any més, el club de Salt de corda Xest-Xiva, oferint durant la desfilada un espectacle amb cordes il·luminades; i, com a novetat en aquest 2023, es va unir a la cavalcada l’Associació Musical La Lira, que va amenitzar amb música nadalenca tot el recorregut.

A l’arribada a la plaça Doctor Cajal, Melchor, Gaspar i Baltasar es van dirigir a l’escenari situat dins de la carpa que l’Ajuntament ha instal·lat per a celebrar aquestes festes nadalenques, des d’on van saludar a la multitud de famílies que els esperaven. Previ als discursos dels Reis, l’alcalde, José Morell, va dedicar unes paraules d’agraïment per a l’associacions i entitats col·laboradores en la cavalcada, així com per a la Policia Local i a Protecció Civil; i va felicitar la nit a totes les persones assistents, especialment als xiquets i xiquetes. “Hui és la nit més màgica de l’any, els Reis Mags d’Orient venen carregats de regals i il·lusió. Des de l’Ajuntament hem preparat una cavalcada amb moltes ganes i amb la intenció d’inundar de màgia els carrers del nostre poble. De fet, ha sigut una de les més cavalcades més llargues que s’han realitzat. Recordeu que, encara que amb els joguets que rebeu per part dels Reis ho passareu molt bé, el més important és estar amb les vostres famílies, amistats i sers estimats. És el millor regal que podem fer-nos els uns als altres”, manifestava l’alcalde. “Per a finalitzar vull donar la benvinguda a Melchor, Gaspar i Baltasar i donar-los les gràcies per contagiar-nos d’il·lusió, solidaritat, bons desitjos, alegria i màgia”.

Una vegada finalitzats les salutacions, xiquets i xiquetes van començar a pujar a l’escenari per a transmetre’ls els seus desitjos als Reis Mags i fotografiar-se amb ells.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*