El Club Handbol Bunyol continua fort en aquesta temporada 2022-2023

Post també disponible en: Castellano

El Sènior segon en la lliga, el Juvenil jugant la fase d’ascens i un bon nombre de xiques entrenant per a federar-se en la pròxima temporada

El Club Handbol Bunyol arranca aquest 2023 amb molta força i il·lusió per continuar sent referent d’aquest esport en la Comunitat Valenciana. Aquest curs són molts els xiquets que s’han apuntat per a conéixer aquest esport de prop com a extraescolar en els dos col·legis públics de la localitat, però també xiquetes i joves estan entrenant perquè la pròxima temporada puguen comptar amb un equip femení.
Tito Wilson Surís Moscardó, coordinador de l’escola del Club Handbol Bunyol i també entrenador de l’equip Juvenil d’aquest club, s’ha mostrat molt orgullós i satisfet per la gran faena que s’està fent per part d’entrenadors i jugadors de l’escola des que va arrancar la temporada 2022-2023. Els Infantils i Cadets van finalitzar la primera fase a principis de desembre. Tots dos van quedar en tercera posició pel que no han pogut classificar-se per a pujar de lliga. Ara han començat una altra fase, que acabaran al maig. Els jugadors i jugadores de l’Aleví i del Benjamí estan competint en la seua lliga fins a meitat de febrer. 
L’equip Juvenil sí que va quedar en segona posició en la seua lliga, per la qual cosa sí que es van classificar. Abans de nadal van jugar els quarts de final i van guanyar contra el Mislata. La volta és aquest pròxim cap de setmana, el dissabte 14, amb l’objectiu de guanyar i seguir en la competició. 
Per part seua, l’equip Sènior del Club Handbol Bunyol afronta una lliga molt llarga aquesta temporada. Es troba en segona posició, a tan sols dos punts del primer, el Marni Llevant UD, i molt de prop als altres tres equips posteriors, el Torrent, el Gandia i el Loriguilla. “Així que un excel·lent balanç ja que malgrat les lesions i de la marxa d’algun jugador per temes laborals, l’equip segueix molt viu i donant-lo tot en cada partit”, va assegurar Tito Wilson Surís. 
Un dels grans objectius és que les xiques es federen i hi haja un equip femení amb edats compreses entre els 16 i 18 anys. Però totes les que estiguen interessades que acudisquen al club que ací els informaran de tot.
Finalment, en les extraescolars tenen dos grups, un en cada col·legi. En el Col·legi Cervantes realitzen classe els dimecres i en el Col·legi Sant Lluís els divendres. Ja compten amb 8 xiquets en Cervantes i amb 9 en Sant Lluís. Tots els que estiguen interessats a portar als seus xicotets que pregunten en el seu col·legi perquè aqueixa activitat es porta conjuntament a l’associació Bunyol És Esport, però en qualsevol cas estan encantats de rebre a xicotets entusiastes de conéixer aquest gran esport.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*