Xest despedix el mes d’agost amb un cap de setmana replet d’activitats

Post també disponible en: Castellano

Durant tot l’estiu, des de la regidoria de Cultura s’han programat activitats gratuïtes i en la seua major part a l’aire lliure, amb la finalitat de proposar oci a la població seguint totes les mesures de seguretat i higiene. L’últim cap de setmana d’agost ha conclòs amb quatre actes per a tots els públics, on la música, el cinema i la màgia han estat els protagonistes.

Música en directe

Divendres a la nit, la plaça II República va acollir l’actuació de Carles Cabrelles, cantant de el programa Typical Spanish de TVE, i de Paloma Gruixut, els que van delectar als i les assistents amb la interpretació d’una selecció de temes de música pop.

Dissabte continuava la proposta musical amb un recital de solistes en el teatre Liceu, a càrrec de músics i músiques locals, previst per a la primavera passada, però posposat a causa de la pandèmia. A l’oboè va estar Aitana Gamir Verduch; a l’fagot, Diego Grau Fortea; a el trombó, Víctor García Crespo; Miguel Escorihuela Bella i David Morillo Sánchez, a l’trombó baix i, com a pianista acompanyant, Yamini Teresa Prabhu Barretto. Durant la presentació, hi va haver unes paraules d’agraïment per la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, “per posar tot el desplegament de mitjans necessari perquè el concert es pogués dur a terme” i es va posar en valor aquest tipus de recitals “per impulsar el talent i reconèixer l’esforç dels joves de Xest “. El repertori que van interpretar van ser les obres amb les que s’han presentat a les seves respectives proves d’accés a estudis superiors.

Cinema a l’aire lliure

Com cada cap de setmana d’aquest estiu, no va faltar la sessió de cinema a l’aire lliure a la plaça II República, aquest cop programada per al dissabte a la nit, amb la projecció de Oceans ‘8: Les estafadors, en la qual un grup de dones que planeja el robatori de segle a la ciutat de Nova York.

Màgia per a tota la família

La programació de l’estiu va acabar ahir, diumenge 30 d’agost, amb titllen: aquells anys màgics, un espectacle de màgia ofert per Saga Produccions que va captivar els més petits i les més petites en el teatre Liceu. Durant l’actuació, el mag Kekoperfil va transportar a xiquets, xiquetes i grans a l’època dels 80 i 90, amb monòlegs, humor i efectes visuals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*