Ciutadans constreny al Consell a desenvolupar el projecte del centre d’especialitats de Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

Fernando Llopis: “El tripartit continua construint castells en l’aire en comptes dels centres sanitaris que promet”

El portaveu de Sanitat de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Fernando Llopis, ha exigit al Consell que desenvolupe el projecte del centre d’especialitats de Bunyol-Xiva i ha denunciat que “el tripartit continua construint castells en l’aire en comptes dels centres sanitaris que promet”.

Llopis ha visitat al costat de la regidora de Cs a l’Ajuntament de Xiva, Amparo Lapuente, i representants de l’associació pro-hospital de la Foia de Bunyol els terrenys on “en teoria” anava a anar situat el futur centred’especialitats per a “comprovar que tot segueix igual que fa mesos, sense cap moviment sobre aquest tema”. Per això, el diputat ha avançat que “Cs ha presentat diverses iniciatives per a conéixer si s’ha iniciat el desenvolupament del projecte de construcció i en el cas que no haja sigut així, com sembla, constrényer al fet que s’inicie amb urgència”.

“La manca de dotacions sanitàries a la comarca és notable i fins i tot ha sigut confirmada per un informe de la Sindicatura de Greuges”, ha explicat Llopis, al mateix temps que ha considerat que “és necessari incrementar el nombre d’especialitats sanitàries i de realització de proves diagnòstiques a la comarca per a evitar molts dels llargs desplaçaments que han de realitzar els ciutadans de la zona”.

“Però el tripartit d’esquerres continua prometent accions, construint castells en l’aire que embenen als alcaldes dels pobles afectats, però l’única realitat és quetot segueix igual que en 2016 quan es va aprovar per unanimitat una proposta en Les Corts per a la construcció d’aquest centre”, ha afegit. Llopis ha insistit en “la urgència” de la construcció del centre i ha assenyalat que “donada la situació actual, no hauria de demorar-se ni un dia més”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*