Ciutadans (Cs) d’Alzira demana la devolució dels diners pel viatge a Itàlia dels assessors de PSOE i EU

Logotipo de Ciudadanos.
Logotipo de Ciudadanos.

Post també disponible en: Castellano

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha presentat una moció en què es demana “el reintegrament dels diners rebuts pel viatge a Itàlia corresponent a les despeses generades pels assessors que van acompanyar els regidors Isabel Aguilar i Iván Martínez, regidora de festes i de comerç respectivament “.

Llopis ha recordat “que el passat mes de juliol, aquests regidors van viatjar a Bagnara di Romagna a Itàlia per participar en la desena edició del Popoli Pop Cult Festival”. Així mateix, la regidora ha destacat “que els assessors de tots dos polítics també van acompanyar la comitiva sense que en cap cas consti documentació que acrediti la necessitat de fer-ho “.

La representant de Ciutadans ha explicat que “després que poguéssim accedir a l’expedient perquè ho vam denunciar en premsa, i malgrat no haver permès que puguem tenir còpies, revisem la documentació que ens van permetre consultar i no hi ha cap informe que reconegui els beneficis d’aquest viatge per a la nostra ciutat, i sobretot, l’exigència que quatre membres de l’ajuntament participessin “.

Llopis ha indicat que “no es tracta de si la quantitat és desproporcionada o insignificant, es tracta de ser responsables amb els diners de tots i no aprofitar per anar-se’n de viatge gràcies als veïns d’Alzira”. “Admetem que tots ens podem equivocar però la virtut és ser capaç de reconèixer-ho i rectificar”, ha conclòs la regidora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*