Ciutadans presenta la seua agrupació local a Bunyol que encapçala Emilio Zanón

Integrantes de Ciudadanos Buol con su coordinador, Fernando Molina, y con su candidato a la alcaldía, Elio Zanón.
Integrantes de Ciudadanos Buol con su coordinador y con su

Post també disponible en: Castellano

Integrantes de Ciudadanos Buol con su coordinador, Fernando Molina, y con su candidato a la alcaldía, Elio Zanón.
Integrants de Ciutadans Buol amb el seu coordinador, Fernando Molina, i amb el seu candidat a l’alcaldia, Emilio Zanón.

La Sala Polivalent del Mercat de Bunyol ha estat el marc triat aquest passat dissabte per la presentació de la recentment constituïda agrupació local de Ciutadans Bunyol.

“L’acte va comptar amb l’assistència de més de mig centenar de persones, entre els quals es trobaven afiliats i càrrecs públics de Ciutadans d’altres agrupacions de la província com ara Cheste, Chiva, Xirivella o València”, tal com han informat des de l’agrupació .

L’obertura de l’acte va anar a càrrec del coordinador local de Bunyol, Fernando Molina, que va agrair l’assistència a tots els presents, manifestant “la importància de fer una nova política que posi el poder local en mans de la ciutadania, on tècnics, ciutadans i polítics cooperin conjuntament en resoldre els problemes de Bunyol i de la seva comarca “.

El coordinador va presentar i va cedir la paraula, Emilio Zanón, responsable de Ciutadania, del Programa de Bunyol i qui encapçalarà la candidatura de l’agrupació a l’Ajuntament de la localitat.

Emilio Zanón va desgranar diferents punts sobre els quals girarà l’actuació de l’agrupació i amb la qual concorrerà a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Emilio Zanón va assegurar que els eixos del seu programa giraran al voltant de “la transparència i l’aprofitament dels recursos, així com el sentit comú, la protecció contra la violència de gènere, la defensa dels més necessitats i l’ajuda per facilitar la integració en la nostra societat, perquè hi hagi una convivència sense problemes socials, com els que, per exemple ha originat el Centre d’Acollida “, i ha afegit que” volem que Bunyol sigui com va ser antany, on els visitants volien tornar per gaudir de la idiosincràsia de les gents que l’habiten, de la nostra gastronomia i per descomptat dels paratges naturals que ens envolten “.

Emilio Zanón va finalitzar la seva intervenció assegurant que tot això serà possible “amb el canvi necessari que Ciutadans presentarà en la seva campanya i perquè Bunyol passi de ser vermell a taronja”.

També van participar en l’acte altres militants de l’agrupació, els quals van anar prenent la paraula per explicar cadascú les diferents àrees d’interès en les que treballen per al municipi: l’accessibilitat universal, les festes, molt especialment un Tomatina que torni a pertànyer al poble , el turisme cultural i sostenible 364 dies de l’any, l’emprenedoria dels joves i la innovació tecnològica, així com la transparència ia eficàcia en la gestió.

Els assistents van poder participar activament, aportant suggeriments i propostes de millora per al poble.

A més, va prendre la paraula el regidor de Ciutadans de Chiva, Jesús López, qui va donar força i ànims per començar a treballar per la formació d’una comarca Taronja, involucrant als empresaris i al comerç en la realització d’accions conjuntes, que reverteixin en un desenvolupament econòmic i millora de la qualitat de vida.

A la finalització de l’acte es va servir una xocolatada per a tots els assistents.

Des de la agrupació de Ciutadans es va agrair la cessió d’un espai públic per a aquest acte a l’Ajuntament de Bunyol, al qual van agrair la seva col·laboració, comptant amb Andrés Carrascosa com a encarregat del bon funcionament de l’esdeveniment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*