Col·lectiva 27 presenta del 8 de març al 28 d’abril l’exposició “Resiliència” en el Centre Social de El Oro

Post també disponible en: Castellano

Col·lectiva 27 és una associació artística i cultural amb seu en Venda de Gaeta, Cortes de Pallás, formada per Hope Campos, Inma Peiró, Kita Pardo, Ana Tomás, Rosa Marín, Rebeka Catalá i Isabel Folgado. 

L’exposició col·lectiva “Resiliència” es pot visitar en el Centre Social de El Oro del 8 de març al 28 d’abril.

En aquest mes de març, on es valora especialment el paper de la dona i la seua contínua lluita en tots els aspectes de la societat i la cultura, aquest grup de dones artistes inauguren una exposició en el Centre Social de l’Or, llogaret també de Cortes de Pallás, on saben molt de resiliència perquè viure en un entorn rural és enfrontar-se cada dia a tota classe d’adversitats. 

“Generalment, són les dones les més afectades per falta de recursos i serveis, també les més creatives a l’hora de trobar solucions i crear comunitat. És per això que eixa resiliència de la dona rural és una font d’inspiració per a totes nosaltres”.

“Enguany, Resiliència és el lema, concepte creatiu, que es treballa en una contínua xarxa d’exposicions, des dels diferents punts de vista de les artistes. Dona i medi ambient s’entrellacen en aquesta exposició. Cadascuna d’elles, a través de la matèria, cerca capturar l’essència mateixa d’aquesta resiliència amb un llenguatge simbòlic ple de claus que d’una forma o una altra els defineixen com a artistes”, expliquen des de Col·lectiva 27, associació artística i cultural amb seu en Venda de Gaeta, Cortes de Pallás, formada per Hope Campos, Inma Peiró, Kita Pardo, Ana Tomás, Rosa Marín, Rebeka Catalá i Isabel Folgado. 

“Solen comptar amb dues convidades, en totes les seues exposicions, en aquesta ocasió Maite Trancón i Esther Limón els acompanyen, dues dones amb grans inquietuds artístiques, que coneixen bé la zona ja que ambdues han viscut a Cortes de Pallás. Volem agrair a Sonia i Inma, de l’Ajuntament de Cortes de Pallás, tot el suport que ens han brindat per a muntar aquesta exposició, és molt grat veure com cuiden cada detall perquè tot isca bé”.

“El suport a la cultura és fonamental a tot arreu, però en les zones rurals és molt més perquè arriba a comptagotes, ací és or, és aliment per a l’ànima”, finalitzen les artistes expositores.

L’exposició podrà visitar-se fins al 28 d’abril, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 11.00 i de 18.00 a 20.00 hores, els caps de setmana de 18.00 a 20.00 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*