Virginia Sanz i José Vicente Anaya s’incorporen a la candidatura del Partit Popular al Congrés dels Diputats per la província de València

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldable pel Partit Popular, Virginia Sanz, ocupa el lloc 10 de la llista del PP; i José Vicente Anaya, l’onzé

L’alcaldable pel Partit Popular i futura alcaldessa de Bunyol (en virtut del pacte subscrit amb l’agrupació d’electors X Bunyol), Virginia Sanz; així com l’actual alcalde d’Aiora que ha revalidat amb majoria absoluta l’alcaldia després de les passades eleccions municipals, José Vicente Anaya, ocuparan els posats dècim i onzé, respectivament, en la candidatura del Partit Popular al Congrés dels Diputats per la província de València, tal com ha fet públic la formació que presideix Carlos Mazón aquest dimecres.

Unes incorporacions de tots dos pròxims primers edils de Bunyol i d’Aiora en la candidatura dels Populars al Congrés que bé podria obeir als bons resultats collits per tots dos candidats en les seues respectives localitats. Ja que José Vicente Anaya ha aconseguit una amplíssima majoria absoluta (la quarta) de 8 edils enfront de 2 del PSPV-PSOE i 3 d’EUPV en el seu municipi; i, en el cas Virginia Sanz, la portarà a partir del dissabte a ser la primera alcaldessa del PP amb la qual conte Bunyol en tota la seua història.

Per que Bunyol és un poble en el qual tradicionalment l’esquerra s’ha alternat en el poder, fins i tot amb pactes a quatre com en la legislatura 2015-2019 en la qual l’acord entre el PSPV-PSOE, EUPV, IAB i Votem Bunyol va evitar que el PP aconseguira el govern de la localitat. Una circumstància semblant a l’ocorreguda en les eleccions municipals de 2011, quan la candidatura del Partit Popular va ser per primera vegada la que més vots va collir encara que sense aconseguir la majoria absoluta, una circumstància que va ser aprofitada pel PSPV-PSOE, EUPV i IAB per a subscriure un pacte de govern conjunt que va evitar que el llavors cap de llista dels populars, Marcial Díaz, es fera amb l’alcaldia. tucomarca.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*