Partit Popular i Plataforma d’Urbanitzacions de Godelleta oficialitzen públicament el seu pacte “per l’estabilitat i la concòrdia” per a aquesta legislatura

Post també disponible en: Castellano

La cap de llista del Partit Popular i presidenta de la formació en el municipi, María Amparo Pardo, i el secretari general de la Plataforma d’Urbanitzacions de Godelleta (PUG), Vicente Ruiz, han sigut els encarregats d’oficialitzar amb les seues respectives signatures davant les veïnes i veïns de la localitat congregats en el saló de plens de la casa consistorial el pacte de les dues forces polítiques “per l’estabilitat i la concòrdia per a aquesta legislatura 2023-2027”, tal com ha sigut definit per totes dues formacions.

Tant María Amparo Pardo, la pròxima alcaldessa en virtut del pacte subscrit, com el cap de llista de la PUG, Max Prades, han destacat durant l’acte que, després dels resultats electorals del passat 28 de maig, “els ciutadans de Godelleta han apostat per un canvi, un canvi que, d’altra banda, és necessari i imprescindible a l’Ajuntament de Godelleta”, tal com va destacar María Amparo Pardo.

“Les urnes han parlat per si soles i la lectura d’aquests comicis deixa entreveure que els godelletanos necessiten un govern lleial, honest, humil i treballador. El Partit Popular de Godelleta i la Plataforma d’Urbanitzacions de Godelleta som dos grups polítics competents que hem demostrat que sabem treballar junts”, ha afegit.

“Tenim clar que el diàleg i l’enteniment són la base d’una bona negociació. Junts oferim un govern amb regidors disposats al canvi, cadascun d’ells especialista en l’àrea de les seues regidories. Un equip honest i competent que ha demostrat que sap fer les coses bé. Godelleta és una localitat que està formada per un nucli urbà i les seues 28 urbanitzacions i disseminats, aquestes últimes amb grans problemes urbanístics arrossegats des de dècades. Cada zona té les seues peculiaritats, que haurem d’analitzar per separat per a donar solució a totes elles”, com van destacar tots dos líders”, en paraules de María Amparo Pardo.

“El municipi necessita un equip de govern centrat en donar solucions a tots aqueixos problemes buscant models en consens i no amb imposicions, adaptats a la realitat i no amb projectes utòpics. El dialogue i la cooperació entre l’Ajuntament i els seus veïns ha de ser i serà la tònica de la nostra gestió. La nostra aliança disposa d’una majoria aclaparadora gràcies a la confiança dels votants amb la qual podem garantir aqueixa estabilitat i la concòrdia necessària per a portar a bon fi el nostre projecte”, ha finalitzat María Amparo Pardo en la seua intervenció.

Per part seua, el cap de llista de la Plataforma d’Urbanitzacions, Max Prades, ha recordat durant les preguntes que el públic va formular en l’acte que totes dues forces polítiques han subscrit “un pacte que no està escrit en pedra; lògicament hi haurà coses que haurem de completar i altres que haurem d’anar, sobre la marxa, posant en marxa i adaptant-nos en el dia a dia”.

Els líders de totes dues formacions també han enumerat els projectes i accions recollides l’extens programa de govern sobre el qual han basat el seu acord, que aborda totes les àrees de gestió municipal i que va des de l’educació i la cultura als assumptes socials; passant per l’economia, hisenda, ocupació, urbanisme, agricultura, camins, indústria, transport, sanitat, comerç, serveis o medi ambient. Dins de les línies mestres d’aquest acord subscrit entre PP i PUG també s’aborden projectes i accions en el terreny de l’activitat física, de l’esport, de la joventut, de les festes, del turisme i, per descomptat, de les urbanitzacions i els disseminats. tucomarca.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*