“Collita utielana” de l’artista Elena Olivares Álvarez, cartell anunciador d’Utiel Gastronòmica 2022

Post també disponible en: Castellano

Coincidint amb els 25 anys de celebració d’Utiel Gastronòmica , s’estrena també la I edició de la Fira Agroecològica d’Utiel.

El cartell presentat sota el títol “Collita utielana” de l’autora Elena Olivares Álvarez serà l’encarregat d’anunciar la Fira Utiel Gastronòmica 2022. 

Una edició molt especial ja que se celebra el seu XXV aniversari i a més estrena nou format, amb la incorporació de la I Fira Agroecològica d’Utiel.

El jurat de la comissió organitzadora de la Fira Utiel Gastronòmica aprovava la selecció del cartell presentat a concurs per complir amb els criteris exigits tant de qualitat artística com de promoció turística de l’esdeveniment gastronòmic.

La seua autora, la utielana Elena Olivares Álvarez, és dissenyadora de producte i ha participat en altres convocatòries de cartelleria de l’Ajuntament d’Utiel resultant guanyadora dels cartells de Fira i Festes de 2017 i 2019 al qual ara suma el de la Fira Utiel Gastronòmica 2022.

El cartell reflecteix “la gran riquesa gastronòmica d’Utiel, amb el raïm i el vi com a protagonistes entorn dels quals giren el cultiu de l’olivar i l’ametler, l’agricultura ecològica i elaboracions típiques com el ajoarriero. Quant al disseny i composició de la imatge, he volgut mostrar la dilatada trajectòria de la fira, amb 25 anys de tradició, a través d’un estil vintage en el qual també joc amb metàfores associades a les etiquetes dels vins. “Gran Reserva” en el cas de la retolació de la XXV Fira Utiel Gastronòmica i “Vi jove” per a destacar la primera edició de la Fira Agroecològica d’Utiel” apunta l’artista.

La guanyadora del VI Concurs de Cartelleria de la Fira Utiel Gastronòmica rebrà el premi inclòs en la convocatòria valorat en 300 €.

L’obra “Collita utielana” serà la imatge representativa d’aquesta XXV edició de la Fira Utiel Gastronòmica i I Fira Agroecològica d’Utiel a celebrar del 21 al 23 d’octubre en el Passeig de L’Albereda d’Utiel.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*