Minut de silenci a Utiel en memòria dels difunts per Covid-19

Post també disponible en: Castellano

Les banderes d’edificis públics d’Utiel ondegen a mitja asta en senyal de dol

L’Ajuntament d’Utiel ha convocat hui a les 12.00 de matí un minut de silenci en homenatge a les víctimes mortes pel coronavirus.

El consistori utielano invita a la ciutadania a sumar-se, des del lloc en què es troben, a este acte d’homenatge en memòria dels difunts per la pandèmia respectant totes les mesures sanitàries i la distància social per a evitar contagis.

Durant el minut de silenci, s’insta a la població a detindre tota activitat en memòria de les persones que ens han deixat durant esta crisi sanitària COVID-19.

El Consell de Ministres decretava ahir el dol oficial en Espanya durant 10 dies, donant començament hui y finalizando el 6 de juny a les 00.00 hores. Durant este període, les banderes d’edificis públics ondejaran a mitja asta en senyal de dol.

L’Ajuntament d’Utiel s’adherix a esta declaració de dol en record de totes les víctimes de la pandèmia i mostra els seus condols als familiars dels difunts

El Ayuntamiento de Utiel se adhiere a esta declaración de luto en recuerdo de todas las víctimas de la pandemia y muestra sus condolencias a los familiares de los fallecidos com a conseqüència del coronavirus.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*