Ferrari tria el Circuit Ricardo Tormo per a iniciar la temporada 2023 del Ferrari Challenge

Post també disponible en: Castellano

Ferrari Corse Clienti ha fet públic els calendaris de la pròxima temporada 

El Circuit Ricardo Tormo obrirà la temporada els dies 24, 25 i 26 de març

El Circuit Ricardo Tormo ha sigut el que ha triat Ferrari per a celebrar la primera cita de la temporada 2023 del Ferrari Challenge Europe els dies 24, 25 i 26 de març. Es tracta de l’única cita del programa a Espanya. 

El departament Corse Clienti de la firma italiana ha fet públics els calendaris de la pròxima temporada del Ferrari Challenge Trofeo Pirelli en les seues sèries d’Europa, Amèrica del Nord i el Regne Unit, així com les sèries d’hivern a Dubai i Abu Dhabi.

El Circuit Ricardo Tormo serà el primer dels sis traçats europeus que reben el Ferrari Challenge. Després de les dates de València, l’últim cap de setmana de març, arribaran les cites de Misano (Itàlia) el 23 d’abril; Spielberg (Àustria) el 14 de maig; juntament amb les 24 hores de Le Mans (França) el 10 de juny; Estoril (Portugal) el 16 de juliol, i Spa Francorchamps (Bèlgica) el 17 de setembre, juntament amb les sèries del Regne Unit.

El traçat de Cheste ja va celebrar en 2021 la quarta cita del certamen amb aforament limitat i ús obligatori de mascaretes i en 2023 tornarà a gaudir de l’obertura del Ferrari Challenge Trofeo Pirelli sense limitacions.

En cada esdeveniment del calendari es disputen un total de quatre carreres corresponents a la Coppa Shell i al Trofeo Pirelli als comandaments dels espectaculars Ferrari 488 Challenge Evo. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*