Colomer anuncia la Posada en marxa d’un nou CdT d’interior a Requena

La construcció es durà a terme en col·laboració amb l'Ajuntament de Requena i inclourà espais de formació i d'innovació empresarial.
La construcció es durà a terme en col·laboració amb l'Ajuntament de Requena i inclourà espais de formació i d'innovació empresarial.
La construcció es durà a terme en col·laboració amb l'Ajuntament de Requena i inclourà espais de formació i d'innovació empresarial.
La construcció es durà a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Requena i inclourà espais de formació i d’innovació empresarial.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha anunciat la posada en marxa d’un nou centre de turisme d’interior a Requena. Colomer s’ha reunit amb l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, a l’Ajuntament d’aquesta localitat, amb qui ha acordat col·laborar en la posada en marxa d’aquest nou CdT.

Francesc Colomer ha avançat que espera que el futur centre de turisme d’interior de Requena “sigui una autèntica casa del turisme que albergarà tant espais de formació com d’innovació i acceleració empresarial, en línia amb l’estratègia de la Generalitat per crear un ecosistema empresarial turístic dinàmic i competitiu lligat a la singularitat del territori “.

Colomer ha destacat “la necessitat de vincular la competitivitat del nostre turisme a la qualitat i apostar per la qualificació professional, ja que el primer actiu que té el turisme són les persones” i ha afegit que “la nostra Xarxa de CdTs és un dels nostres programes estrella perquè significa invertir en capital humà “.

A més, el responsable de Turisme ha assenyalat que el nou relat turístic “hem d’interpretar com un canvi de cicle on l’aposta per la qualitat, la formació, els valors del paisatge, el treball pel producte i la governança col·laborativa han de servir de coordenades de compromís de futur “, alhora que ha ressaltat la col·laboració de Requena per impulsar nous projectes.

Per la seva banda, l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, ha destacat que la posada en marxa d’un CdT a la localitat “farà de Requena el referent del turisme d’interior a la Comunitat Valenciana i contribuirà posant en valor l’enoturisme i tota l’oferta del municipi “.

Xarxa de Centres de Turisme

Aquest futur CdT d’interior de Requena se suma al que Turisme Comunitat Valenciana ja està construint a l’interior de Castelló. El nou Centre de Turisme i Innovació dels Ports s’ubica al complex Fàbrica Giner de Morella i suposa una inversió de 3,5 milions d’euros.

A més, la província d’Alacant també comptarà amb un CdT d’interior que s’ubicarà a Alcoi, tal com va avançar el passat mes d’agost el responsable de Turisme.

La Xarxa de Centres de Turisme Comunitat Valenciana disposa en l’actualitat de centres a Alacant, Castelló, València, Gandia, Dénia, Benidorm i Torrevella.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*