L’Hospital de Manises exporta els seus coneixements en operació de genoll als principals congressos internacionals

El doctor Marc Strauch ha explicat a Dubai, Munic i Barcelona les tècniques i novetats aplicades a l'Hospital de Manises.
El doctor Marc Strauch ha explicat a Dubai, Munic i Barcelona les tècniques i novetats aplicades a l'Hospital de Manises.
El doctor Marc Strauch ha explicat a Dubai, Munic i Barcelona les tècniques i novetats aplicades a l'Hospital de Manises.
El doctor Marc Strauch ha explicat a Dubai, Munic i Barcelona les tècniques i novetats aplicades a l’Hospital de Manises.

El genoll és una de les articulacions del cos humà més complexes i que més lesions pateix a causa de la funció que exerceix i al pes que ha de suportar. Lesions en el treball, la pràctica esportiva o el sobrepès són algunes de les causes que han fet que en l’últim any hagin crescut les persones, sobretot joves, amb algun problema de genoll. A l’Hospital de Manises, el servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica atengui anualment una mitjana de més de 400 cirurgies relacionades amb aquesta articulació.

El cap del servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l’Hospital de Manises, Marc Strauch, incideix que el genoll “és una articulació molt complicada, i qualsevol operació que es realitzi per obtenir un resultat òptim depèn de molts factors. Per això, cal estar en constant formació per conèixer de primera mà els últims avenços i tècniques en aquest camp “.

El doctor Strauch ha participat com a docent en els cursos Attune Primary Total Knee o Revision Total Knee a la universitat Mohammed Bin Rashid de Dubai, i Balanç Ligamentario i Rodilla a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ​​i en la jornada ORTHOPEDIC Navigation a Munic , on ha abordat des d’un punt teòric i pràctic, la seva experiència com a cap de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de Manises, i en concret en operacions de genoll, tipus de lesions, tractaments previs i postoperatori.

“En aquests cursos expliquem als professionals sanitaris tècniques, tipologies o avanços tecnològics en el camp de la cirurgia de traumatologia, i també ens serveix per intercanviar impressions i aprendre el que es fa en altres països”, explica el doctor Strauch, qui afegeix que “totes aquestes accions ens permeten actualitzar-nos i millorar el nostre desenvolupament professional per tal d’aconseguir l’excel·lència en la qualitat dels serveis prestats al pacient”.

Centre de referència

L’Hospital de Manises és un centre de referència en aquest tipus d’operacions, de fet, va ser primer centre nacional a disposar del navegador d’última generació de la companyia alemanya Brainlab per a la implantació de pròtesi de genoll. Cal destacar, que en els últims anys, la intervenció quirúrgica de genoll ha augmentat entre població cada vegada més jove causa de l’augment de lesions laborals, la pràctica esportiva i un major índex d’obesitat.

A l’Hospital de Manises compta amb una àmplia cartera per al diagnòstic i tractament de genoll. El servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica intervé gran quantitat de patologies relacionades amb aquesta articulació, des cirurgia protéstica de genoll, recanvis, infeccions de pròtesis, cirurgia de lesions de lligaments, cirurgia de l’aparell extensor, etc.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*