Colomer participa en la inauguració de la Fira Gastronòmica que organitza la Mancomunitat Foia de Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

El secretari autonòmic de Turisme destaca que els plans de Governança Turística “tenen entre els seus objectius impulsar i posar en valor els recursos singulars i autèntics del nostre territori”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la inauguració de la Fira Gastronòmica que organitza la Mancomunitat Foia de Buñol-Chiva, en el marc del Pla de Dinamització i Governança Turística.

Colomer ha assenyalat que “els plans de Dinamització i Governança Turística pretenen identificar a tots els actors que han de participar en la dinamització dels territoris, en la unió de la infraestructura públic-privada per a inspirar la política turística que hem de fer entre tots”, i ha recalcat que “aqueixa idea d’equip és la que hem de contagiar entre tots”.

A més, ha explicat que “aquests plans tenen entre els seus objectius generar producte, impulsar i posar en valor els recursos singulars i autèntics del nostre territori” i ha afegit que “només serem els millors en allò que ens fa únics”.

En aquest sentit, el secretari autonòmic ha manifestat que “tenim recursos i un gran potencial, l’important és posar-lo en valor i donar-li projecció perquè el mercat ens trie”, i ha recordat que “la gastronomia és l’element inspirador del viatge que més autenticitat ens ha proporcionat en els últims anys”.

Colomer ha participat en la inauguració juntament amb el president de la Mancomunitat i alcalde de Yátova, Miguel Esteban Tórtola; el director del Patronat Provincial de Turisme de València, Xavi Pascual, i representants de l’Ajuntament de València.

La Fira Gastronòmica se celebra a la ciutat de València durant aquest cap de setmana per a donar a conéixer els productes agroalimentaris de les comarques que engloba: La Foia de Buñol-Chiva, la Vall de Cofrentes i La Ribera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*