Colomer suscriu un conveni amb l’Ajuntament de Llíria per a promocionar el producte turístic del municipi a través de la música

Post també disponible en: Castellano

Turisme Comunitat Valenciana destina 60.000 euros a l’ajuntament de Llíria per a la realització de diferents actuacions com a ‘ema 2022, Early Music of Edeta’ o ‘LLUM Fest 2022’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat el municipi de Llíria on ha signat amb l’alcalde de la localitat, Joan Manuel Miguel, un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a donar suport a accions de promoció del producte turístic de Llíria a través de la música. Aquest acord permet a Turisme destinar 60.000 euros a l’Ajuntament de Llíria per a la realització d’actuacions de difusió.

En concret, Francesc Colomer ha subratllat la importància d’impulsar nous productes que contribuïsquen a potenciar el turisme en la Comunitat Valenciana i ha destacat el treball que realitza Llíria per a “impulsar productes turístics lligats a la música”. En aquesta línia, ha recordat que “Llíria és música, i la pròpia Unesco ho ha certificat”.

Mitjançant aquest conveni, Turisme fa costat a l’Ajuntament de Llíria per a impulsar diversos esdeveniments com a ‘ema 2022, Early Music of Edeta’, festival que es va celebrar el mes de març passat i que té com a objectiu la difusió del patrimoni històric de Llíria a través de la música. 

També s’ha impulsat ‘LLUM Fest 2022’. Es tracta del 4t Llíria Universal Music que es va celebrar entre el 17 de juny i el 17 de juliol. Estava dedicat a les músiques originàries de tot el continent americà.

La signatura d’aquest acord s’ha emmarcat en una jornada organitzada pel consistori, que ha inclòs una visita guiada per la ‘Llíria Històrica’ i la presentació del Projecte Alojativo ‘Albergue Diffuso La Vila’.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*