Comença a Xest la renovació de l’enllumenat públic del carrer Xiva i de l’avinguda Castella

Post també disponible en: Castellano

Ja han començat els treballs de renovació de llums en al carrer Xiva i en l’avinguda Castella que suposarà una inversió de 40.000 euros aproximadament, subvencionats en el marc del Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València, amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat públic del municipi.

En total se substituiran 22 lluminàries de vapor de sodi per nova tecnologia LED al carrer Xiva, i 37 en l’avinguda Castella. A més, s’instal·laran 4 fanals de columna i 7 de braç i les obres també inclouen la revisió i actualització de reductors de flux i quadres d’enllumenat públic en tots dos carrers.

“En els últims anys hem fet diferents treballs per a millorar les infraestructures de l’enllumenat públic a Xest, ja que des de la regidoria de Serveis pretenem reduir emissions de CO₂ i disminuir la factura elèctrica en la mesura dels possible”, assegura el regidor, José Vicente Guijarro. “Ara continuarem treballant per a millorar l’eficiència energètica de les altres zones de Cheste”.

Localitzacions dels nous fanals:

Av. Castella amb carrer Ribera – 1 fanal de braç.
Av. Castella (entrada Consum) – 1 fanal de columna.
Av. Castella (Consum – càrrega de mercaderies) – 1 fanal de braç.
Av. Castella (Caserna Guàrdia Civil – jardí) – 3 fanals de columna i 3 de braç.
Av. Castella (Carnisseria Leniquia) – 1 fanal de braç.
Av. Castella amb carrer Godelleta – 1 fanal de braç.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*