Comença una nova edició de Evohé, el Festival de Teatre Infantil de Xest

Cartel de la iniciativa en Cheste.
Cartel de la iniciativa en Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Cartel de la iniciativa en Cheste.
Cartell de la iniciativa a Xest.

Dimecres que ve, 26 de desembre, comença Evohé, el Festival de Teatre Infantil de Xest, una proposta de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament per apropar les arts escèniques als més petits.
El festival comptarà amb tres obres ofertes per companyies professionals: Toys, una història de joguines, el 26 de desembre; El guardià dels contes, que serà el 30 de desembre; i L’aprenent de Bruixot, programada per al 6 de gener. Com ja és habitual, Evohé acabarà amb l’actuació del taller municipal de teatre, amb la seva posada en escena d’Alícia, dirigida per Manuel Puchades. L’obra es representarà el diumenge 13 de gener i l’entrada serà gratuïta.

“Aquest festival es va consolidant any rere any amb una oferta de qualitat a càrrec d’artistes professionals, però també dels nostres joves artistes locals, que s’estan formant al taller de teatre municipal i que participen tancant el cicle de representacions. L’objectiu d’Evohé és crear un espai cultural de conciliació familiar amb oferta per al públic infantil i, després de valorar les anteriors edicions, podem dir que està funcionant molt bé “, explica la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente.

Totes les obres tindran lloc al teatre Liceu a les 18:30 hores i les entrades estaran en venda anticipada a les papereries locals i en www.agendacheste.com.

preus

Toy s, una història de joguines
Preu únic: 10 €

El guardià dels contes
– Adult 5 €
– Carnet Jove 4,50 €
– Jubilats 4 €
– Infantils 2 €

L’aprenent de bruixot
– Adult 5 €
– Carnet Jove 4,50 €
– Jubilats 4 €
– Infantils 2 €

Alícia
Entrada gratuïta.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*