Comencen les obres per a la millora de l’itinerari escolar dels CEIP Verge del Carme i l’Olivera a L’Eliana

Aquestes actuacions s'emmarquen dins del Pla de Mobilitat i Accessibilitat Sostenible de l'Eliana.
Aquestes actuacions s'emmarquen dins del Pla de Mobilitat i Accessibilitat Sostenible de l'Eliana.
Aquestes actuacions s'emmarquen dins del Pla de Mobilitat i Accessibilitat Sostenible de l'Eliana.
Aquestes actuacions s’emmarquen dins del Pla de Mobilitat i Accessibilitat Sostenible de l’Eliana.

Les actuacions dutes a terme als carrers Joan XXIII i Bonaire, finalitzaran al setembre amb l’ampliació de les voreres adjacents a tots dos centres educatius

El passat 18 de juliol van començar les obres que milloraran l’itinerari escolar implantat el setembre de 2017, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat. El camí escolar es troba als carrers que envolten els col•legis públics d’educació infantil i primària, Verge del Carme i l’Olivera.

Les obres dutes a terme per la Regidoria d’Urbanisme, busquen consolidar el camí escolar, fer-ho més segur i incrementar la superfície de les voreres dels carrers Joan XXIII i Bonaire, que voregen els centres educatius, a més de millorar l’accés als col•legis tant per als vianants com per als vehicles.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins del Pla de Mobilitat i Accessibilitat Sostenible de l’Eliana i responen als problemes ocasionats habitualment, per la nombrosa presència de cotxes a l’hora d’entrada i eixida dels col•legis, que resulta conflictiva per als vehicles i sobretot per als xiquets i xiquetes que transiten per aquests llocs.

La millora de l’itinerari escolar va ser una de les propostes triades per la ciutadania, als Pressupostos Participatius de l’Eliana per a l’any 2018 dins de l’àrea de millores de voreres i camins escolars. L’actuació es durà a terme en una única fase i es prolongarà fins al mes de setembre. El pressupost és de 65.000€, finançats gràcies a les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que el consistori realitza en diferents punts de l’Eliana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*