L’Eliana va commemorar 40 anys d’ajuntaments democràtics

L’Eliana conmemoró 40 años de ayuntamientos democráticos.
L’Eliana conmemoró 40 años de ayuntamientos democráticos.

Post també disponible en: Castellano

L’Eliana conmemoró 40 años de ayuntamientos democráticos.
L’Eliana va commemorar 40 anys d’ajuntaments democràtics.

L’acte de celebració va reunir regidors i regidores de totes les legislatures en un sentit homenatge

Dilluns passat 6 de maig, la nova sala del Centre Sociocultural va acollir un acte de celebració pels ajuntaments democràtics, un homenatge als regidors i regidores que han format part dels primers 40 anys de la democràcia local. Així, l’esdeveniment va reunir regidors, familiars i polítics les diferents legislatures a fi de reivindicar la seua voluntat de servei públic i el treball realitzat per l’Eliana.

En l’acte es va voler posar en valor els avanços que els ajuntaments democràtics han propiciat en matèria social, política i econòmica. A més, es van plantejar els nous reptes que els representants polítics actuals hauran d’abordar de forma compromesa: la sostenibilitat i l’entrada en la societat de la informació i el coneixement.

A continuació, es va procedir al lliurament de commemoracions a tots els regidors i regidores que han format part del consistori des de 1979 fins a l’actualitat, alguns d’ells representats actualment pels seus familiars. També es va reconéixer de forma especial als quatre alcaldes que l’Eliana ha tingut des de l’arribada de la democràcia: Lluís Escrivà, Vicent Tarrazona, Josep Maria Àngel i Salva Torrent.

En paraules de l’Alcalde, Salva Torrent: “Amb aquest acte pretenem no solament homenatjar els regidors, també a les seues famílies, perquè la labor política ens fa renunciar a molts aspectes de la nostra vida privada, i els familiars també realitzen un gran esforç en eixe sentit”.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*