L’Eliana va commemorar 40 anys d’ajuntaments democràtics

L’Eliana conmemoró 40 años de ayuntamientos democráticos.
L’Eliana conmemoró 40 años de ayuntamientos democráticos.

Post també disponible en: Castellano

L’Eliana conmemoró 40 años de ayuntamientos democráticos.
L’Eliana va commemorar 40 anys d’ajuntaments democràtics.

L’acte de celebració va reunir regidors i regidores de totes les legislatures en un sentit homenatge

Dilluns passat 6 de maig, la nova sala del Centre Sociocultural va acollir un acte de celebració pels ajuntaments democràtics, un homenatge als regidors i regidores que han format part dels primers 40 anys de la democràcia local. Així, l’esdeveniment va reunir regidors, familiars i polítics les diferents legislatures a fi de reivindicar la seua voluntat de servei públic i el treball realitzat per l’Eliana.

En l’acte es va voler posar en valor els avanços que els ajuntaments democràtics han propiciat en matèria social, política i econòmica. A més, es van plantejar els nous reptes que els representants polítics actuals hauran d’abordar de forma compromesa: la sostenibilitat i l’entrada en la societat de la informació i el coneixement.

A continuació, es va procedir al lliurament de commemoracions a tots els regidors i regidores que han format part del consistori des de 1979 fins a l’actualitat, alguns d’ells representats actualment pels seus familiars. També es va reconéixer de forma especial als quatre alcaldes que l’Eliana ha tingut des de l’arribada de la democràcia: Lluís Escrivà, Vicent Tarrazona, Josep Maria Àngel i Salva Torrent.

En paraules de l’Alcalde, Salva Torrent: “Amb aquest acte pretenem no solament homenatjar els regidors, també a les seues famílies, perquè la labor política ens fa renunciar a molts aspectes de la nostra vida privada, i els familiars també realitzen un gran esforç en eixe sentit”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*