Més de 850 corredors aconsegueixen acabar la 10K l’Eliana XXXVII Volta a Peu

Hassane Ahouchar se corona vencedor por tercer año consecutivo
Hassane Ahouchar se corona vencedor por tercer año consecutivo

Post també disponible en: Castellano

Hassane Ahouchar se corona vencedor por tercer año consecutivo
Hassane Ahouchar es corona vencedor per tercer any consecutiu

L’Eliana va celebrar aquest passat dissabte una nova edició de la 10K amb la participació de més de 850 corredors, que van creuar la línia de meta tot i la sufocant jornada de calor. Un any més el nostre municipi es va convertir en el centre de les curses populars de la província de València demostrant perquè la nostra carrera contínua formant part del Circuit de la Diputació de la València.

Per tercer any consecutiu Hassane Ahouchar, del Club Gaes Running Team, va aconseguir el títol de vencedor absolut amb un temps de 31:49, seguit d’Octavio Sanchís del Serrano Club d’Atletisme i de l’independent Jaouad Oumellal, amb temps de 32:18 i 32 : 51 respectivament.

En l’apartat femení, la 10K va tornar a batre un rècord de participació amb prop del 25% de inscrites, per sobre de la mitjana del circuit. Pel que fa al pòdium Maria Jose Cano i Yoana García del Serrano Club d’Atletisme, van aconseguir el primer i segon lloc amb uns temps de 39:35 i 39:46 respectivament, mentre que el tercer lloc va ser per a Elena Cambres el CA Correors de Bunyol amb una marca de 40:07.

En l’apartat local Ricardo Ibáñez i Magda Vila ambdós del Club d’Atletisme Correliana es van alçar amb els primers llocs en aquesta categoria, mentre que el Club Esportiu Never Stop Running va ser el club amb més participació.

El lliurament de trofeus va estar presidida per l’alcalde Salva Torrent, el vicepresident tercer de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa i la regidora d’esports Concha Montaner, el president del Club d’Atletisme l’Eliana Running Ramon Dolz i la gerent de Hidraqua Carolina Belda.

“Un any més i malgrat la calor sufocant, la 10K l’Eliana ha demostrat perquè segueix formant part del Circuit de Carreres Populars de la Diputació. El gran treball del Club d’Atletisme l’Eliana Running i de tots els voluntaris que s’han unit a aquesta prova han fet possible que un any més hagi estat tot un èxit “, ha destacat Salva Torrent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*