“Comprar al teu poble no té preu”, la campanya d’Ademús per a promocionar els seus comerços locals

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Ademús continua treballant en la promoció dels comerços locals de la localitat.

“Comprar al teu poble no té preu” ha sigut l’el lema triat per a incentivar la compra en els negocis locals.

L’Ajuntament d’Ademús no deixa d’apostar i invertir temps i esforços en l’ajuda als seus petits i mitjans comerços.
Res més iniciar-se el Nadal, la casa consistorial anunciava aquesta campanya amb la qual els veïns i veïnes que compraren a Ademús podrien guanyar fins a 3 cistelles de productes típics de la comarca. 

L’únic requisit era realitzar la compra en un dels comerços d’Ademús i que l’import fora superior a 10€, de manera que només amb això ja s’entrava automàticament en el “bombo” del sorteig. Es podia participar totes les vegades que compres es feren. 

La data per a poder participar era fins al 8 de gener, i en el dia d’ahir l’Ajuntament va realitzar el sorteig en viu i en directe des de la Plaça del Rabal davant tots els veïns que van voler assistir per a comunicar els qui eren els 3 afortunats. 

“El comerç local és fonamental per al sosteniment i desenvolupament dels territoris rurals”, explica Ángel Andrés, alcalde d’Ademús. “Més enllà del servei fonamental que presten, es tracta d’un element vertebrador dels nostres pobles, un punt de trobada i, en última instància, un símbol de la nostra resiliència com a societat rural”

Més d’una vintena de comerços han sigut els que han col·laborat i donat suport a aquesta campanya institucional, arribant a aconseguir milers de paperetes en forma de compres de tots els veïns. 
Entre totes aqueixes compres, les guanyadores han resultat ser 3 veïnes del mateix Ademús.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*