Compromís per Benifaió presenta una moció solicitant la manta-escola per a tots les alumnes de la població

Post també disponible en: Castellano

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Benifaió presenta una moció per debatre a l’Ple del mes de gener a la qual se sol·licita que des del consistori es faciliti a l’alumnat de la població de tots els nivells educatius i dels centres públics, concertats i privats, una Manta-Escola.

Des de Compromís consideren que si bé els protocols com el de la ventilació de les aules amb finestres obertes, un mínim de 3-5 minuts cada 25-30 minuts, són necessaris per a fer dels centres educatius espais segurs davant el virus de la COVID- 19, també és veritat que la situació de fred intens a les aules, obliga a l’alumnat a portar roba d’abric d’un important volum per poder entrar en calor, dificultant així la mobilitat.

En la moció s’explica que les característiques de la manta aconsegueixen que l’alumnat mantingui la calor corporal i alhora els permet moure amb més facilitat.

A més, la proposta planteja que la compra es realitzi en el territori valencià per a potenciar l’economia de proximitat.

Finalment, Edu Gómez, portaveu de Grup Municipal de Compromís per Benifaió, ha manifestat la seva preocupació per l’alta taxa d’incidència, pel que fa a la COVID-19, dels últims dies tant a la població com de manera generalitzada i considera que la realitat ens obliga a prendre mesures més estrictes des de tots els àmbits.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*