Concentració a Xest per a condemnar públicament l’agressió perpetrada contra un veí el passat 20 de novembre

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí l’Ajuntament ha convocat una concentració per a expressar el seu rebuig davant qualsevol acte de violència, i concretament l’ocorregut el passat 20 de novembre a Xest, a la qual s’han sumat desenes de veïns i veïnes

Aquest matí ha tingut lloc a Xest una concentració ciutadana per a expressar rebuig enfront de l’agressió física produïda contra un veí de la localitat. En representació de tot l’equip de govern, l’alcalde, José Morell, ha exposat els fets ocorreguts el 20 de novembre, quan un grup de persones van propinar una pallissa a un veí, produint-li greus lesions que li van deixar en estat de coma durant setmanes. 

Tal com ha explicat Morell, en aquests moments, la víctima roman hospitalitzada amb greus seqüeles de les quals no hi ha pronòstic de recuperació total. “La seua família i ell s’han enfrontat a una situació dramàtica, ja que la seua xarxa social està al Marroc, país d’on és originari. A més de que les seqüeles derivades de la pallissa no li permetran treballar en el futur”, ha declarat l’alcalde.

Desenes de veïns i veïnes s’han congregat en la plaça Doctor Cajal per a unir-se a la causa i expressar el seu malestar i preocupació davant els fets. “Volem fer extensiu a tota la població chestana que no podem mostrar-nos indiferents davant aquesta mena d’actes salvatges i de violència extrema. És per això que volem enviar un missatge de condemna clara i contundent contra aquest esdeveniment en concret i en general contra qualsevol acte de violència”, ha assegurat Morell, en nom de l’Ajuntament. “Així mateix volem mostrar el nostre suport a la família i amics de la víctima i sol·licitem col·laboració ciutadana per al total esclariment dels fets”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*