Concert de violoncel i piano ofert per Ana Llácer i Luis Becerra a l’ajuntament de Xest

El programa del concierto contó con nueve obras de compositores como Bach o Chopi.
El programa del concierto contó con nueve obras de compositores como Bach o Chopi.

Post també disponible en: Castellano

El programa del concierto contó con nueve obras de compositores como Bach o Chopi.
El programa del concierto contó con nueve obras de compositores como Bach o Chopi.

Dissabte passat, 27 d’octubre, el saló de Plens de l’Ajuntament de Xest, abarrotat, va acollir un concert de violoncel i piano ofert per la violoncel·lista chestana Ana Llácer i el pianista Luis Becerra.

«Som molt afortunats de tenir músics i músiques locals de gran nivell, com Anna, que ens proposen venir a actuar a Xest amb tota la seva il·lusió», apuntava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, durant la presentació de l’acte. «Per aquest Ajuntament és un plaer acollir-los i gaudir amb la seva música».

El programa del concert va comptar amb nou obres de compositors com Bach o Chopin, que van emocionar al públic assistent durant més d’una hora. En acabar l’actuació, Ana Llácer va voler dedicar unes paraules d’agraïment: «Per a mi era molt important actuar avui a Xest, el meu poble, ja que no ho havia fet abans, i us agraeixo molt a tots i totes ho acompanyada que m’he sentit . A més vull donar les gràcies a la regidora de Cultura i a les tècniques municipals per posar-ho tot tan fàcil ».

Ana Llácer Badal

Comença els seus estudis musicals al conservatori Sant Rafael de Bunyol i els finalitza al Conservatori Superior de Còrdova amb Álvaro Campos, obtenint matrícula d’honor i premi fi de grau. Després de realitzar cursos de perfeccionament de la mà de reconeguts músics i músiques i continuar els seus estudis orquestrals a la Fundació Barenboim-Said, Llàcer ha realitzat concerts amb diverses formacions de cambra i ha col·laborat en nombroses ocasions amb l’Orquestra Simfònica de Còrdova.

En 2001 va començar a cursar la formació pedagògica de Mètode Suzuki al London Suzuki Institute, estudiant amb prestigiosos professors i professores i, a partir de 2014, es va interessar pel coneixement i pràctica de la Tècnica Alexander aplicant tots aquests coneixements a l’ensenyament de l’instrument . Ana Llácer ha estat professora al Conservatori professional Tomás Torrejón i Velasco d’Albacete i en diversos conservatoris de la província d’Andalusia. Actualment treballa com a professora en el Conservatori Professional de música de la Línia de la Concepció (Cadis).

Luis Becerra Alonso

Va començar els seus estudis musicals al Conservatori Francisco Guerrero de Sevilla, va continuar el Grau Mitjà al Conservatori Professional Cristóbal de Morals de Sevilla i va finalitzar el Grau Superior al Conservatori Superior de música Manuel Castillo de Sevilla, obtenint excel·lent en l’examen de fi de carrera .

A Manchester, va completar un postgrau al Royal Northern College of Music i ha rebut nombroses classes magistrals al llarg de la seva trajectòria professional. Més tard cursaria el Màster d’interpretació per a solistes a l’Escola Superior de Música Katarina Gurska, a Madrid. Entre els premis rebuts hi ha el Lluís Bertran a la millor interpretació, el Premi de Música per a joves intèrprets en el curs internacional de música de l’Escorial o el primer premi en el concurs Silverstone-Blank de la Reial Acadèmia de Belles Arts Santa Isabel d’Hongria de Sevilla.

Becerra ha actuat com a solista al costat de l’orquestra simfònica del Conservatori Superior de Música de Sevilla i ha ofert recitals i concerts al llarg de la geografia espanyola ia l’estranger. Actualment continua amb la seva tasca concertística, que compagina amb la pedagògica, treballant com a professor de piano al Conservatori Muñoz Molleda de la Línia de la Concepció (Cadis).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*