Concert solidari a benefici de la Fundació Vicente Ferrer a iniciativa del director Jesus Perelló i la Unió de Godelleta

El director buñolense Jesús Perelló Fuster.
El director buñolense Jesús Perelló Fuster.

Post també disponible en: Castellano

El director buñolense Jesús Perelló Fuster.
El director buñolense Jesús Perelló Fuster.

El Palau de la Música de València acull aquest dissabte, 1 de juny, a les 19,30 hores un concert solidari a benefici de la Fundació Vicente Ferrer, en concret per als projectes metges, sobretot cirurgia, que es duen a terme Anantapur, regió de l’Índia.

Aquesta iniciativa musical i solidària part del director buñolense Jesús Perelló Fuster i de la banda de la qual és director titular, la Unió Musical de Godelleta, a la qual dirigirà en aquest esdeveniment solidari, així com de Músics Valencians per a la Salut.

El coordinador de cirurgia d’aquest esdeveniment és el reconegut cirurgià Juan García Armengol i tots el recaptat es destinaran a l’atenció sanitària de persones «en una zona rural on el 70% de la població tenen escàs accés o cap a la salut».

A aquest concert s’han sumat reconeguts professionals de fama mundial i els directors convidats Luis Cobos, Alexis Calvo i Jesús Santandreu. La UM de Godelleta s’acompanyarà de més de cent veus dels cors de Set Aigües, Montcada i Godelleta, així com la Massa Coral Utielana, així com el tenor Ignacio Giner i les sopranos Silvia Vázquez i Mari Carmen Fortea i a les castanyoles Remeis Pallás.

L’entrada general són 10 euros i hi ha una fila 0 per sumar-se al festival.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*