Iàtova acull aquest cap de setmana la seva desena Fira de Turisme, Artesania i Gastronomia

Post també disponible en: Castellano

La desena Fira de Turisme, Artesania i Gastronomia de Yátova arrenca aquest divendres a la tarda, a partir de les 19,00 hores, al parc de Sant Vicent de la localitat amb la intenció de tornar a comptar amb una infinitat d’actes programats i amb l’enorme seguiment d’edicions precedents.

En horari de 10,00 a 14,00 i de 17,00 a 21,00 hores el dissabte i el diumenge (a més del divendres de 19,00 a 21,00 hores) els visitants podran gaudir de l’oferta turística, artesana i gastronòmica que ofereix Yátova a través dels diferents estands de comerços i associacions locals.

Divendres 31 es procedirà a la inauguració i presentació de la fira amenitzada per tabals i dolçaines i al lliurament del premi del concurs del cartell per a la promoció i difusió de la X Fira de Turisme, Artesania i Gastronomia de Yátova.

Després d’aquest acte, a les 21,00 hores es tancarà el recinte firal. A les 24,00 hores hi haurà un concert de Ska-PA tribut a SKA-P en col·laboració entre l’Ajuntament i el pub El Sofà de Yátova. El programa continuarà el dissabte, 1 de juny, a partir de les 9,00 a les 10,30 hores amb la sortida senderista Riu Juanes-Coves de les Colomes, a càrrec del grup excursionista GEMA, des del parc de Sant Vicent.

A partir de les 10,00 hores hi haurà animació infantil amb Kanijo Circus. Durant el matí hi haurà activació de radioaficionats a càrrec de l’associació local de radioaficionats. A les 10,30 hores, inauguració de l’escultura Homenatge a l’aigua. A les 11,00 hores, visita a la Mina de Sant Vicent per les persones agraciades en el sorteig.

També s’han programat tallers a càrrec de La Unió Musical de Yátova a les 11,00 hores; i després exhibició d’oficis perduts Art de l’espart, a càrrec de Rafael Juanes. A les 13,00 h. rotllana musical a càrrec del CIM «Santa Cecília», a les 14,00 hores una degustació de plats típics a càrrec dels bars locals, l’Associació Cultural el Maciz i l’Ajuntament.

Ja a la tarda, a partir de les 17,00 hores, passeig a cavall a càrrec del 3R amb sortida des del Passeig de l’Alberca. A les 17,00 exhibició d’artesania ceràmica a càrrec de Pepe Ricarte, així com la demostració de treballs de l’Associació de Bolilleres, entre altres actes.

I a les 19,30 hores, presentació de l’avaluació final del projecte Canyes de la Cova de les Colomes. A la nit, a partir de les 20,30 hores, concert a càrrec del grup local Sota el sòl. Diumenge, 2 de juny, a les deu s’obre la fira amb la V Concentració de Bolilleres i exhibició de treballs organitzada per l’Associació de Bolilleres de l’Motrotón de Yátova.

També per als amics de les tradicions, a les 10,00 hores hi ha Transhumància, amb sortida des del Turó del Motrotón i arribada al parc Sant Vicent. A les 11,00 h. exhibició de ceràmica a càrrec de Pepe Ricarte i de l’art de l’espart a càrrec de Rafael Juanes. les 12,30 hores s’ha programat el concert a càrrec del CIM «Santa Cecília» de Yátova seguit d’una degustació de plats típics a càrrec dels bars locals, l’Associació Cultural el Maciz i l’Ajuntament a les 13,30 hores.

Ja a la tarda, a partir de les 17,00 hores, exhibició i vol d’aus rapinyaires, seguit de Corro musical a càrrec de La Unió Musical. A les 19,30 hores es farà el sorteig del concurs Comprar a Yátova, té premi a l’estand de Acey; seguit a les 19,30 hores pel sorteig de dos lots de productes de Yátova a l’estand de l’Ajuntament. A les 21,00 hores es tancarà aquesta desena fira.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*