Conclou amb gran èxit de participació i organització el Campionat de Pàdel Primavera-Estiu a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Dijous que ve 19 d’agost els esports de raqueta tindran el seu protagonisme en un dia dedicat a practicar tennis, frontenis i pàdel en el nostre municipi en les instal·lacions del Planell.

El Campionat de pàdel Primavera-Estiu de Bunyol ha conclòs amb èxit de participació. A pesar que una de les finals va haver d’ajornar-se per donar positiu en Covid19 un dels jugadors, finalment es va realitzar quan es va recuperar i tot ha conclòs amb gran èxit de participació i d’organització.

Chimo Faubell, president del Club Pàdel Bunyol, s’ha mostrat molt satisfet pel nombre de participants i el nivell de tots ells, “inclosos l’organització, que després d’aconseguir que totes les parelles pogueren realitzar les seues partides, tot ha conclòs molt bé”.

El resultat final del campionat ha sigut:

Campions 1 categoria

Paco Díaz

Marco Antonio Piechocki

Subcampeones

Rafael Migue Palmer

Carlos  Sáez

Campions 2 categoria

Chimo Masmano

Vicente Masmano

Subcampeones 

Ciro Pérez

Vicente Martí

Campions 3 categoria

Santiago Ruiz

Bernardo Leiva

Subcampeones

José Taberner

Carlos García

Faubell ha confirmat que la pròxima cita és el Dia de la Raqueta, que es desenvoluparà el dijous 19 d’agost. Aquest esdeveniment esportiu està organitzat per la Regidoria d’Esports i en ell es donarà cabuda al tennis, frontenis i pàdel, “uns esports que cada dia té més seguidors, fins i tot procedents d’altres municipis, la qual cosa demostra que en aquesta localitat hi ha passió per la raqueta i que entre tots estem aconseguint que es gaudisca a edats molt primerenques”, entén el president del Club Pàdel Buñol.

Després d’aquest torneig, en el qual compten amb 22 parelles ja inscrites, serà el torn d’arrancar la temporada i preparar el Campionat de Tardor-Hivern, “en el qual esperem que la pandèmia puga deixar-nos més tranquils i continuar gaudint de l’esport”, va finalitzar esperançat el buñolense Chimo Faubell. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*