Consternació a Vilamarxant per l’assassinat d’un bebé d’onze mesos a les mans de la seua mare

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant decreta dos dies de dol oficial per la defunció d’un menor en un tràgic succés

Demà, 28 de febrer, es guardarà un minut de silenci a les portes del Consistori a partir de les 12 hores

Una dona de 36 anys, que travessava una depressió postpart, ha degollat al xicotet, d’onze mesos, i posteriorment s’ha intentat llevar la vida saltant des del terrat d’un altre edifici, després de saltar a la mateixa des de la seua terrassa usant una escala.

El tràgic succés s’ha produït entorn de les deu del matí al carrer Pobla de Vallbona de Vilamarxant. Fins al lloc s’han desplaçat diverses patrulles de la Policia Local de Vilamarxant i de la Guàrdia Civil, així com efectius sanitaris.

L’Ajuntament de Vilamarxant lamenta el tràgic succés ocorregut durant el matí de hui en un habitatge del nucli urbà en el qual ha sigut trobat mort un xiquet.

El Consistori vol expressar les seues condolences als familiars i amics davant aquest fatal esdeveniment en el qual un menor ha mort.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha decretat dos dies de dol oficial, així com que les banderes de l’Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol.

Demà, 28 de febrer, es guardarà un minut de silenci a les portes de l’Ajuntament en memòria del menor mort a les 12 hores.

“Des del Consistori lamentem el terrible succés i ens mantenim cautelosos per la gravetat del viscut hui al nostre poble. Esperem que la Guàrdia Civil avanç en la investigació i esclarisca les causes de la defunció del menor”, ha explicat el primer edil, Xavier Jorge.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*