Continuen les actuacions de millora en diversos carrers d’Utiel

Post també disponible en: Castellano

Ja s’han iniciat les obres per a la renovació de voreres als carrers Doctor Sigüenza i Alejandro García, on també es realitzarà l’asfaltat d’aquestes calçades. En aquesta última via, la remodelació incrementarà l’espai d’aparcament públic.

L’Ajuntament d’Utiel ha iniciat les obres per a escometre millores en vials en diferents zones del municipi.

En concret, la setmana passada començava la intervenció al carrer Alejandro García en la qual es durà a terme la renovació de voreres a la qual seguirà la intervenció integral en la calçada, amb l’asfaltat de la via.

Amb aquesta actuació, no sols es remodelarà una de les principals vies d’accés al centre d’Utiel, sinó que a més s’incrementarà el nombre de places d’aparcament disponibles en aquesta zona. Per a això, l’Ajuntament d’Utiel ha expropiat els terrenys dels jardins privats situats en aquest carrer, aconseguint d’aquesta manera homogeneïtzar aquest espai i dotar-lo de major funcionalitat en habilitar noves zones d’aparcament públic.

Dins d’aquest programa d’actuacions, la renovació de voreres i l’execució d’asfaltat també estan incloses en els carrers Doctor Sigüenza, les obres del qual acaben d’iniciar-se i en Pintor Sorolla. 

D’altra banda, la substitució de l’asfaltat també es realitzarà als carrers Sant Gabriel, Villargordo del Cabriel, Dr. Fleming, Calasanz Rabaza i pista d’atletisme i la renovació de voreres en Avinguda de Moya a Utiel, així com els carrers València, Agricultor, Colón i Camp de Futbol en la pedania de les Cuevas i la renovació de paviment en l’escalinata del Remei.

En total, projectes inclosos dins del Pla d’Inversions 2020-2021 que ascendeixen a més de 400.000 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*