Continuen les donacions d’empreses de Xest amb motiu de la situació d’emergència sanitària pel coronavirus

Fachada del Ayuntamiento de Cheste.
Fachada del Ayuntamiento de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Des que es va decretar l’estat d’alarma, les empreses de Xest s’han bolcat per ajudar a l’consistori a afrontar de la millor manera possible la situació, facilitant material sanitari i desinfectant.

A més de les donacions de guants i mascaretes ofertes per Fitovian, Frescos Delisano i Embotits Martínez, l’Ajuntament compta també amb el material donat per les empreses Vijusa (1 garrafa de desinfectant i 2 dosificadors), Caprichos Multipreu (700 parells de guants i 3 ampolles de gel hidroalcohólico), Oceà Taronja (17 protectors) i per la comunitat xinesa de la localitat, que va portar a les dependències de la policia 200 màscares, 600 parells de guants, 3 ampolles de hidroalcohol i 5 ampolles de desinfectant.

Per la seua banda, l’empresa ZonoSistem ha donat una màquina de desinfecció per ozó, que està sent utilitzada per la Policia Local.

Des de l’Ajuntament s’agraeix la col·laboració d’aquestes entitats, ja que amb les seves aportacions al personal de la Policia Local, de l’Ajuntament i de la brigada disposen de material de protecció i desinfecció contra el COVID19.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*