El PP de Llíria agraïx el gran treball dels funcionaris municipals que garantixen els servicis essencials durant l’estat d’alarma

La portavoz del Partido Popular en el Ayuntamientos de Llíria, Reme Mazzolari.

Post també disponible en: Castellano

El Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Llíria ha agraït el gran treball dels funcionaris municipals que estan en primera línia, deixant-se la pell, i garantint els servicis essencials durant l’estat d’alarma decretat pel Govern d’Espanya, per als que ha demanat que el Govern municipal els doten d’Equips de Protecció Individual (EPI) necessaris.

La portaveu popular Reme Mazzolari ha destacat la labor de la Policia Local, que vetla per la seguretat i el benestar de la ciutadania, realitzant treballs de control de mobilitat per a fer complir l’estat d’alarma i atenció telefònica i presencial davant de qualsevol emergència.

Igualment, hi ha assenyalat els Servicis Socials Municipals, que estan atenent especialment als col·lectius més vulnerables davant del COVID-19, realitzant un seguiment i adaptant els programes actuals a les necessitats de la ciutadania. També, el personal de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) que responen a les consultes de la ciutadania i a la resta de funcionaris que, a través del teletreball, reforcen les labors de les àrees amb majors càrregues.

La dirigent popular ha destacat el treball de desinfecció per part de les brigades municipals, en col·laboració amb la Cooperativa Vinícola de Llíria, principalment en el cas urbà i en les urbanitzacions urbanitzades, però ha demanat que esta acció s’amplie a les urbanitzacions no urbanitzades perquè “no cal que els carrers estiguen asfaltades per a garantir la desinfecció de les zones”.

Ciutadans exemplars 

La portaveu popular ha aplaudit especialment el “treball titànic” de tots els professionals sanitaris, veïns de Llíria, que “cada dia es desplacen a hospitals o centres de salut per a fer front al COVID-19, maximitzant esforços per a salvar vides i que lluiten sense parar contra esta terrible pandèmia”. Igualment, a tots els sectors que continuen desenrotllant el seu treball per a garantir els servicis bàsics.

“Un reconeixement a tot el professorat i direccions dels centres educatius i musicals de Llíria perquè esteu fent un esforç perquè nostres xiquets i xiquetes puguen continuar amb els seus estudis a distancia”, ha assegurat la dirigent popular.

Mazzolari ha destacat la col·laboració de Cáritas i la Federació del Comerç de Llíria en l’àrea de Serveis Socials, destinat als col·lectius més vulnerables i, també, el gran compromís de l’Acadèmia Camp de Túria, que dirigix Paqui Zaragozá, en la confecció de màscares que han sigut entregades a la Policia Nacional, a la Cooperativa Vinícola de Llíria i a l’Hospital Arnau-Llíria. 

També ha agraït al professor de Tecnologia de l’institut públic de Secundària Laurona, Santiago Fombuena, la donació de viseres de protecció, donades a la Policia Local de Llíria i personal municipal.

Finalment, ha reconegut “el comportament exemplar de la ciutadania de Llíria, especialment dels més xicotets, respectant el confinament i impulsant iniciatives perquè esta situació siga més suportable” i ha animat a tots “a seguir a casa, amb la millor de les actituds, fins que finalitze l’estat d’alarma, ja que és clau per a posar fi a esta crisi sanitària”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*