Crida de Falles i inauguració de l’Exposició del Ninot aquest dissabte a Bunyol 

Post també disponible en: Castellano

A partir de les 19,00 h les cinc comissions falleres faran la tradicional cercavila des de l’Avinguda de la Violeta fins a la Plaça del Poble per a convidar a tots els veïns a gaudir de les Falles en la tradicional Cridà. Després d’aquest acte aniran tots a la Sala El Mercat on inauguraran l’Exposició del Ninot. 

Aquest dissabte continuen els actes fallers a Bunyol. Ens espera la tradicional crida i la inauguració de l’exposició del ninot a la Sala El Mercat a partir de les 19h. Acte organitzat per la Regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol i la Junta Local Fallera. 
Rafa Pérez, edil del ram, recorda a tota la població que l’acte arrancarà des de l’Avinguda de la Violeta, a l’altura del Teatre Montecarlo. Totes les comissions falleres i les seues màximes representants es donaran cita, falleres majors i presidents. l’Iran en cercavila fins a la plaça del Poble. Ací es procedirà a la tradicional cridá.
Moments únics, entranyables i molt emotius que per fi podran viure’s per falleres, presidents, familiars i amants de les falles, com sempre s’han viscut. Després dels anys de pandèmia podran veure’s els màxims representants fallers, de la Junta Local Fallera i del Consistori Municipal, amuntegats en la Plaça del Poble. Llum, color i música recordant la festa valenciana més internacional: les falles.
Després d’escoltar l’Himne a València tots aniran a la Sala el Mercat, on inauguraran l’Exposició del Ninot. Veïns, veïnes, comissions íntegres, govern i simpatitzants de les falles es donaran cita per a contemplar un ninot de cada monument faller de les cinc comissions falleres que podran veure’s als nostres carrers els dies grans de falles. 
Bunyol ha demostrat ser un municipi molt bolcat amb les falles, prova d’això és que malgrat no superar els 10.000 habitants compta amb cinc comissions falleres. Des de fa uns anys els presidents de totes elles mostren una gran sintonia, saber estar i cordialitat que es reflecteix en la implicació dels veïns. “Les falles són unes festes per a tots. En tots els casals hi ha activitats, bunyols, jocs per a tots. Així que tots els veïns poden participar d’unes falles plenes de color, diversió i tranquil·litat pròpies d’un municipi d’interior de la província de València en aquests dies grans de festes”, va destacar Pérez, regidor de Cultura Popular de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*